неділя, 3 січня 2016 р.

Бал сатани на українському телебаченні

Автор відеоряду зрежисерував маленький твір з гучною назвою. Обравши характерних персонажів і наклавши відому композицію з телесеріалу Бортка «Майстер і Маргарита», досяг бажаного ефекту.
Характерно, що серед московської шоубізівської публіки, котра славословить Путіна і викриває «укрофашистів» затесалисяі українські виконавці. Навіть ті, котрі на Батьківщині намагаються виглядати патріотами, не погребували розважати публіку у столиці держави, котра вбиває і мучить їх співвітчизників на Донбасі та Криму, зазначають Патріоти України. Дивимося і робимо висновки.
    Дехто може дорікнути мені. Мовляв, це ще позаминулорічні зйомки... А що, у 2014 не було війни, смертей?
   І ще один штрих. Не про цей концерт,- інший, але теж новорічний і теж на інтері. Серед російської попси... Марічка Яремчук... навіть не сольно, а на підспівці... російською...


До теми:

Євген Рибчинський
В Україні продовжується експансія російськомовної попси. А нам все ще здається, що ми йдемо у цивілізований світ, ми впевнені, що ми нація, в той час як 90% їсть олів'є, дивлячись інтер? Тьфу!
Якщо б євреї, яких Мойсей водив по пустелі, співали там єгипетських пісень, вони б і досі були рабами. А українці слухають російське, говорять російською і дивляться російське!
Якщо украінці не в змозі перейти на мову свого народу, вони залишатимуться рабами того народу, мовою якого говорять! Крапка.
Питання не обговорюється! Ганьба!

1 коментар: