пʼятниця, 11 грудня 2015 р.

Рейвах довкола Франківських "замінувань".

    Вже кілька днів підряд "мінують" білий будинок у Франківську. "мінують" взяв у лапки, бо мінерів як і самих вибухових пристрої так так і не знайшли, тай навряд чи знайдуть. Але рейваху довкола цієї події чимало.



    Дозволю собі припустити кілька версій причин "замінування". Найімовірніша - політичнопіслявиборна. Себто, комусь не подобаються ті, хто сів на посадові крісла. Не виключаю й інших версій: поприколюватись, сачканути від роботи, комусь персонально насолити, від нічого робити... Як би там не було, але бачу в цих дівях і корисне: по-перше у людей і собак з"явилася робота, по-друге, насправді у багатьох з"явилася можливість посачкувати, а по-третє, посадовці зможуть списати свої недоробки на терористів: мовляв, ми хотіли зробити, але форсмажорні обставини не дали.
    А ось про цю подію від "БЛІЦ-ІНФО":
Як повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» у СЗГ  УМВС в Івано-Франківській області, повідомлення про замінування облдержадміністрації до чергового управління міліції надійшло о 10:47 від працівників ОДА.
«На місце події одразу ж виїхало керівництво обласного та міського відділу УМВС, кінологи, оперативна група та рятувальники. Наразі там евакуювали працівників, а кінологи УМВС шукають вибівку», - повідомили у міліції.

Начальник управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький на місці події повідомив кореспонденту "Бліц-Інфо", що зараз в будівлі рятувальники обстежують поверхи.
"До нас поступив дзвінок про замінування. Зараз працівників вже евакуювали. Тепер там працюють наші люди. Шукають вибухівку. Думаю, що повідомлення було хибне, адже за цей рік це не перший такий дзвінок. Але цим питанням має займатися СБУ та мілція", - сказав Чернецький.
Як відомо, у вересні вже повідомлялось про замінування "Білої хати" та тоді дзвінок виявився хибним. Також у Франківську вже кілька разів "мінували" залізничний вокзал.
(Фото Тараса Майстришина).

Немає коментарів:

Дописати коментар