понеділок, 30 січня 2023 р.

Мирослав БОЙЧУК: що буде, коли українські проблемні яйці, прищемити зарубіжними санкційними дверима?


    А ви не зауважили... Всі 30 років, гей-би нашої незалежності, українська влада оголошувала боротьбу з негараздами в нашій (своїй) країні лише після того, як на них вказували Забугорні голоси.

    Ось і сьогодні. Постановили (вірніше планують постановити) рішуче і кардинально почати боротися із злодіями при "високому кориті", які здійснили (яка несподівана новина!) мільйонні-мільярдні розкрадання забугорних фінансових надходжень на військову допомогу Україні... 


    Вирішили також навести порядок у Конституційному суді. Прокурорам-корупціонерам оголошено війну... після того, як світова спільнота пригрозила обмеженнями у подальшому просуванні України в ЄС... 

    В мене запитання: - А що, всі 30 років Народ та деякі ЗМІ не викрикали на всі голоси про нечувану корупцію у всіх гілках влади?! Народні обранці досі не чули про те, що в Україні панує нечуване і небачене безправ'я?!

    І це я торкнувся тільки двох проблем, на які звернули увагу Забугорні голоси... Звернули, бо це їх "сорочка", їх гроші і їх інтереси.

    То виходить, що тільки коли українські проблемні яйці прищемити зарубіжними санкційними дверима, можна сподіватися на якісь позитивні вирішення?

Немає коментарів:

Дописати коментар