пʼятниця, 29 квітня 2016 р.

Natalya Ligacheva: Трагедії завжди перетворюються у фарси.



Светлана Залищук в Берлине:
    "Савік Шустер сьогодні оголосив про створення Комітету захисту свободи слова в Україні. Публічно підтримала та озвучила нашу заяву ЄвроОптимісти щодо засудження ситуації із забороною відомому журналісту працювати в Україні.

    До Шустера можна по-різному ставитися. Особливо до періоду роботи за часів Януковича, коли деякі політики та журналісти принципово не запрошувалися на ефіри, а деякі там були ексклюзивними гостями з наполягання Адміністраціїї Президента. Савік про це сам публічно говорив.
    Але нинішня ситуація не про попередню історію. Йдеться про наступ на сьогоднішню свободу слова, яка належить нам – громадянам. Право на незалежну журналістику – це той блокпост, який суспільство то втрачало, то відбивало за останні 20 років. Тому зараз маємо запустити нову хвилю мобілізації, щоб не здати важливий кордон".

Жесть.
   
Natalya Ligacheva:
Мой коммент: "Савик и Свобода слова?:) Комитет по защите свободы слова с Савиком? нуну... Света, вот от вас не ожидала. Мобилизация? КОГО? Вы, кстати помните как в мае 2010-го Савик кормил нас обещаниями придти на установчий съезд движения Стоп цензуре! в Могилянку и так и не пришел? Трагедии всегда превращаются в фарсы. То, что творится в эфире Интера - лучшее свидетельство существования в Украине свободы слова (которую там воспринимают как свободу беспредела манипуляций), но, тем не менее, они себе вещают. http://detector.media/…/savik_shuster_uklav_ugodu_z_teleka…/
о выходе его программы ,то есть из спутника уже вернулся в аналоговый эфир. И что же будет делать ваш Комитет, и на что будете мобилизироваться?".
Не, я не против, чтобы Михо и Еврооптимисты рассеяли всех остальных популистов, но зачем за рубежом поливать Украину, выдавая черное за белое?
Уже отменили Савику запрет на работу и уже до конца года он заключил договор с каналом "Киев"

Немає коментарів:

Дописати коментар