вівторок, 26 квітня 2016 р.

Савіка Шустера таки закривають в Україні. Кілька думок з цього приводу.

Мирослав Бойчук: Прочитав реакцію на нижчеподану публікацію Yuriy Korogodskyy: "Все так, але Шустер задовбав своїм цинічним знущанням над нашими складнощами".
Цікава у вас позиція Yuriy Korogodskyy. Проводжу хід ваших думок такою паралеллю: кожного дня ваш сусід зліва приходить і б"є вас у пельку. Сусід зправа, бачачи це, викрикає "рятуйте, б"ють сусіда!" І він єдиний, який наводить факти вашого побиття. Сусід зверху мовчить і робить все для того, щоб сусід зправа мовчав, а ще краще аби він вмер, бо сусід зверху є замовником цього щоденного побиття... А сусід знизу (швидше всьго кум, або співзамовник сусіда зверху) намагається перекричати всіх : "задовбав вже той сусід зправа своїм цинічним знущанням над нашими складнощами."

Отож,- Савіка Шустера таки закривають в Украіні.
Діюча влада зробила це руками податкової,що порушила кримінальну справу за несплату податків і служби зайнятості,яка на цій підставі анулювала Савіку дозвіл на роботу в Украіні.
Примітивна і тупа дія,яка у повній мірі показує низість і убогість режиму Порошенка.
А прийшов же до влади на гаслах Майдану і на крові Небесної сотні.
Порошенко підбирався до Шустера давно. Виживав з ефірів,тероризував податковими перевірками і врешті вдався до самогубно-абсурдного способу закрити йому рот.

В цій історії яскраво проявилися найгірші риси президента:його мстив їсть, злопам'ятство, дріб'язковість.
І звичайно, патологічна жадоба до абсолютної персональної влади.
Таким я його побачив під час Помаранчквоі революціі,на посаді секретаря РНБО у 2005 році і це було причиною багатьох конфліктів.
Такі люди не міняються.
Такі точно не змінять Україну.

Bogdan Butkevych 
От ніколи б не подумав, що захищатиму Шустера, але ця заборона на роботу для нього - це дно.
Й найгірше те, що з ринку його прибирають якраз тому, що він пробує створити найстрашнішу для наших олігархів річ - прибутковий комерційний телеканал, який заробляє на контенті та рекламі. А не живе тільки на "джинсі" та цільовому фінансуванні власника.
Така штука - це вирок для великих власників телеканалів. Бо прибирає їх повний контроль за медіа-простором. В тому числі, й президента Порошенка.
Як би там ми не ставилися до Шустера, він таки професіонал найвищої проби. Й його спроби пограти в диверсифікацію фінансування та незалежність всерйоз не подобаються олігархам. Адже в нього може й вийти.
ЗИ: Єдине питання - навіть якщо особисто Савік не матиме права на роботу, це ж не означає закриття телеканалу, еге ж?


Петро Мага 
Я добре пам'ятаю той день, коли нас закривав Янукович ... Всі були розгублені. На екрані йшла мелодрама....по-моєму " Осінній вальс". Наш ефір вимкнули,обурені глядачі засипали нас листами .
Політики активно матюкали Партію Регіонів і Віктора Федоровича.Єдина людина,яка почала діяти максимально зібрано,чітко і ситемно-викликала у мене щирий захват.
Людина,яка тоді активно розрулювала ситуацію-це Петро Порошенко!!!!
Телефонував керівництву каналу,пробував перервати фільм,який запустили замість нас.Врешті-решт,я пам'ятаю,як підійшов до нього. І він впевнено сказав: зараз закінчиться серія,і після реклами ми повернемося в ефір....
Думаю,що в цей момент його обожнювали всі 100% глядачів у залі. І всі ті,хто ходили до нас на ефіри в незабутні Майданівські дні, пішли прямісінько у владу із студії Шустера...
Після чого ми їх не бачили. Тотальна образа на критику. Звинувачення у саботажі. Помітили,що уряд підняв тарифи-вороги,зауважили,що дали помолоти бійців у Дебальцевому-рука Москви, говоримо,що гривню обвалили-агенти Кремля....

Люди!!!! Це ми узурпували владу і ставили своїх людей на ключові пости.... Це ми зробили податковий і кредитний майдани. Це ми б'ємо тих,хто проти незаконних забудов. Це ми вирубуємо ліси і відкриваємо десятки офшорів.
Що сталося з тими,кого був симпатичною опозицією? Невже приклад попередників нічого не навчив?!!!!
Кінець влади регіоналів почався з кишенькового прокурора,приватного Кабміну,ручних фіскалів і дресированих силовиків.
Але навіть вони не додушили свободу слова! Пане Президенте!!! Минулого тижня ви уникли моральної гибелі,яка мала настати в момент "пакращення Конституції " під конкретного генпрокурора....
Зараз робите другу спробу. І навіть,якщо виявиться,що до вилучення Шустера Ви не маєте жодного відношення-ніхто в це не повірить!!! Жодна людина. Не знаю,хто Вам радить,але вбийте його. Не було нічого більш невчасного,аніж боротьба з Корбаном,ніж податкова війна з каналом 3S.TV,ніж сьогоднішнє намагання закрити Шустеру рот.
Це-самоліквідація,пане Президенте. З цього починався кінець Януковича.
Дивлюся на фото того незабутнього вечора і хочу ,щоб мене ущипнули...

Дмитро Лозовий

Володимир Михайлович, що, на Вашу думку, стоїть за позбавленням Шустера права на роботу?
ВІДПОВІДЬ: 1. Свідчення того, що справи у влади йдуть погано, відповідно вживаються заходи із зачищення площадок із яких звучить критика.
2. Вказує на те, що чергові позачергові вибори є неминучими. А для цього мають залишитися лише надійні і перевірені програми та канали. У тому числі й з огляду на те, що люди віддають перевагу електронним ЗМІ. А програма С. Шустера дозволяє говорити її учасникам все, що спаде на думку. Звісно, що на думку насамперед спадає критика влади, що подобається глядачам.


Було б правильним, якби почали з них. Тоді і принциповість щодо Савіка Шустера виглядала б більш адекватною. Можна лише собі уявити реакцію Заходу, якби подібне відбулося у попередні роки.
Відомо, що С. Шустер громадянин іншої держави й не обзавівся українським паспортом. На відміну від багатьох українських політиків, які мають подвійне-потрійне громадянство на додаток до українського, що не допускається нашим вітчизняним законодавством.
‪#‎Литвин‬

 

Немає коментарів:

Дописати коментар