вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Mykhajlo Masliy: Незабаром в Івано-Франківську презентуватимуть тритомне видання Михайла Маслія «Золотий вік української естради»

    Телевізійний канал «Еспресо» і Микола Княжицький, Ірина і Тарас Демкури, Галина і Михайло Ратушняки, видавничий дім «Букрек» (м. Чернівці) і Дарина Максимець презентують тритомне видання Михайла Маслія (дизайн Михайла Москаля) «Золотий вік української естради» (1960–1980–ті роки).

    Актова зала Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ. 13 жовтня 2016 року. Початок о 14.00 год.
    Беруть участь: Гавриш Остап, Домшинський Володимир, Михайлюк Христина, Пушик Степан, Сливоцький Михайло, Стефурак Неоніла.
Родина Яцоли Володимира.

    Це книга спогадів, мудрості, книга повчань від тих, кого уже немає; від тих, хто з нами і є відомим або ж несправедливо забутим; від тих, хто мешкає поруч, трішки далі, в Україні чи за її межами. Це оповіді тих людей, які творили і творять історію української пісні.
Видання розраховане на широке коло читачів.
    Це — своєрідне свято тих, хто творив і творить історію української пісні. Герої того часу (а їх не мало не багато — 216), нині мешкають у 19 країнах, але їх усіх єднає оте невловиме байдужому окові почуття прекрасного, і наша рідна пісня.
Усе минуче, книжки — вічні!






Немає коментарів:

Дописати коментар