субота, 8 жовтня 2016 р.

Студент запитав у президента Порошенка, коли той відправить своїх дітей в АТО ?" (+ВІДЕО інциденту)

Сергей Петрович Чебозеков:

    2 дні тому студент посперечався з президентом. 
Наш шоколадний, відчуваючи безперспективність теми і небезпеку бути словесно отшльопаним хлопчаком при усьому чесному народі і у присутності ТБ, швидко перевів акценти, зробив різкий контрвипад, вильнув сракою і съєбався на віражі.

    А сьогодні, перераховуючи нещодавно отримані від ФСБ тугрики, перегортаючи ФБ у пошуках чергової теми щоб розгойдати човен і не дати мудрому власникові кондитерських фабрик в Калузі і Липецьку врятувати Україну, знайшов у ФБ відповідь студентові від колишнього офіцера ЗСУ, а нині (якщо я правильно все зрозумів за його профілем у ФБ) від доблесного розтрощувача казенних авто і переможця стареньких, що торгують кропом, патрульного поліцейського- Василь коряк (Vasily Koryak).
    Студент там був присоромлений і ткнув вусатою, але рум'яною мордою в реальність суворих мужиків з передка, у яких ніхера немає окрім Васі Мєхана, і бути не може, воювати нічим і тому перемоги не видно.
    Подзвонив кураторові в Кремль і отримав інструкцію заступитися за студика. Всі хто критикує рятівника України Президента Порошенка - наші, Кремля, друзі, і студик у тому числі. А своїх ми, ніколи не кидаємо. Тим більше за премію в 10 тис росісийских тугриків.
    Отже, Вася (нічого якщо так а не Василь?), ти схоже не дурень, пишеш грамотно, навіть красиво, майже або зовсім як профі. Мій лист тобі не буде довгим. Про реальність в твоєму листі усе правда. Про наступ і зачистку в лоб зараз нормальна людина яка була там і говорити не буде. Але дозволь нагадати тобі декілька речей.
    Вася, це Президент, а не студент обіцяв що "АТО буде закінчене в лічені години". Тому кожна людина, що поважає себе, якій не подобається коли його тримають за ідіота і брешуть йому в очі, першим питанням при першій же нагоді повинен запитувати Порошенко "так коли закінчиться війна"?. Так що студентові - респект і уважуха. Я б звичайно ще запитав "навіщо ви нам брехали під час виборів"?, чисто риторичне питання від якого шоколадного почне трясти.
Вася, це у президента, а не студента будуються фабрики в Росії, рошеновские кіоски по усій Україні, це у Порошенка, а не студента, телевізійні канали і офшорні кампанії. Так в його компаніях, на його заводах все добре, є і техніка, і персонал, все є. А за 2,5 року навести в армії порядок він не може. Чи не хоче? Мало того, він всіляко покриває тих хто цю армію 25 років розвалював. Чи хто те з генералів вже сів? Ах так, Вася, воєнні прокурори, сбушники, генерали багатіють на цій війні, жиріють як коти. Сама армія в убогості.
Порошенка цього не знає?
    Вася, скажи на милість, якщо на передку воює 20-30 тис людей, нахера нам чисельність ЗСУ в 250 тис? Це ж скільки грошей йде в нікуди? Вони взагалі є ці 250 тис? Чи це мертві душі? Може можна вже купити бригаду в 2,5 тис мертвих душ з гарантованим грошовим постачанням на усіх неіснуючих бійців? Не здивуюся
    Ще, Вася, може тобі образливо якщо ти зараз поліцейський, але як може бути у воюючій країні бюджет на НГУ і МВС більше ніж на ЗСУ? Нахрена взагалі потрібна нова поліція якщо вони нихрена не уміють окрім бабусь по ринках ганяти? Нахрена їм форма дорога, зарплати високі? Те ж саме - абсолютно непотрібна, роздута система Внутрішніх Військ - Нацгвардії. Зброя, гроші, техніка - усе це кинуто не на боротьбу з ворогом а на захист від власного народу. Студент винен? Чи Президент не в курсі?
    Скоротити витрати по МВС на користь ЗСУ - очевидне рішення, але у Порошенка інші пріоритети, дорогий друг Вася, і ти досить розумний для того, щоб це добре розуміти.

 

     І останнє на сьогодні, Вася. Ти правий, у ЗСУ зараз скрізь некомплект, але хто ж сука 2,5 року вбивав той небачений патріотичний підйом? Сотні тисяч готові були воювати, помирати і вбивати за Україну, але що з цим всім зробили Муженки, Назаркіни, Пушнякови? Іловайськ, Дебальцево, зливи, зрада, крадійство, брехня, підлість, підлість, підлість, бездарність, підлість, брехня і знову підлість. І на чолі цього всього - головний негідник і брехун країни - Петро Олексійович Порошенко, наїбавший усю країну.
    Все, патріотичні сили дискредитовані, служити в незрозумілій совковій армії в незрозумілій війні під командуванням дебілів, подлєцов і підарасів ніхто не хоче. Хто винен, студент або верховний головнокомандувач?
    Так що не перекручуй, Вася. Точно також як і не потрібно маніпулювати, коли йдеться про закінчення війни. По твоєму це або поразка або атака в лоб і війська на кордоні з РФ. Дешева маніпуляція. Є ще декілька варіантів як Україна може перемогти. І ти це прекрасно знаєш.
    Агент Кремля, що розгойдує човен, покровитель студентів і за сумісництвом (для легенди) боєць ДУК
Фізик 
Сергей Петрович Чебозеков

До теми:
Розумний розуміє, в яку гру грає засновник партії регіонів і великий російський бізнесмен Петро Порошенко. Довести народ до крайньої міри убогості, попутно вкравши все що ще можна, а потім підіграти колишнім однопартійцям-регіоналам, коли вони підуть очолювати протестні настрої на прийдешніх парламентських і президентських виборах.
Гасло оппоблока буде - дивіться до чого довів Майдан - війна, розруха, тарифи, убогість, а при Януковичі було добре, ми з Росією дружили, була робота, поки не прийшли бандери і всякі правосеки і усе зіпсували. Народ це усе схаває і призначить козлами відпущення і ворогами саме нас з вами, друзі. А Петя Порошенко стане як би опозицією, після повернення до влади регіоналів. Що ми можемо протиставити цьому розкладу? А поки що ніхрена окрім гнівних постів.

Немає коментарів:

Дописати коментар