субота, 21 травня 2016 р.

Анатолій Говорадло: "цілком україномовною, потрібно робити не одну радіостанцію, а весь медіапростір України..."

Анатолій Говорадло:
    В якій країні ми живемо, якщо тільки на 26-ому році Незалежності, нацрада ініціює створення сучасної цілком україномовної радіостанції! Як потрібно самих себе неповажати?!


    Про яке майбутнє ми можемо мріяти, коли на кожному кроці говорять, що президент - злодій, прем"єр - злодій, прокурор - злодій, надають факти, які ніхто не спростовує, коли з екранів телевізора нас вчать жити вчорашні злодії, які не відповіли за свої злочини! (І це наштовхує на думку, що все вищесказане - правда).
        А ми при цьому сподіваємось, що стане краще! Але найстрашніше те, що наша влада - це  наше дзеркало.

І поки ми не змінимось самі, все буде залишатись так як є! 


    А цілком україномовною, потрібно робити не одну радіостанцію, а весь медіапростір України! Чому у нас,  нацменшина - росіяни, у мовному питанні мають привілеї перед всіма іншими, в тому числі перед українцями! Навіщо нам така нацрада, яка нерозуміє елементарних речей?!


Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004804622547&fref=nf 

З коментарів:

                                                                                         Bohdan Kotsur

    Толік хочу уточнити, вони себе поважають , це нас вони зневажають . Порошенко , так званий "президент" єдиний чоловік на світі , що звинуватив всіх українців у голокості євреїв і люди чомусь це ковтнули . а його посіпаки знаходять цьому виправдання , на кшталт "цинічних бандер"-оговорився він бачиш , така "людина" не може бути очільником української держави . він рафінований українофоб , брехун та злодій , я вже не говорю про національну зрада , бо не нашої національності...
                                                                                     Олександр Погорілий

    <...на кожному кроці говорять що президент-злодій,прем"єр-злодій, прокурор-злодій...> - Так вже сталося, що люди рефлекторно вважають, що будь-який керманич - злодій. Просто автоматично: "Іваненка обрали - був злодій; Петренко - був злодій; тепер обрали (чи призначили) Юрченка - теж злодій точно, не інакше"... Ми у більшості вже й не уявляємо,що там нагорі може бути чесна, паріотична людина. Ще й бабці додають жару у надії на гречковий шлунковий добробут...
    <...надають факти,які ніхто не спростовує...> - А чого їх спростовувати, коли страху немає? Без смертної кари жоден злодій боятися не буде. Ну, звільнять, ну у смітник кинуть, ну "Ганьба" кричатимуть... Доки страх смерті не буде головним важелем, - нічого не зміниться. Рано ми з себе цивілізацію корчимо... Європа... :о))))
    <...наша влада-це наше дзеркало...> - Оце істина, правда! Треба кожному не красти, щоб вимагати від керманичів того ж. Секретарці не красти папір, олівці та копірку, гвоздяру - гвіздки з шурупами, водію - виробничий бензин собі на потребу. Риба гніє з голови, це відомо. Та саме ми створюємо атмосферу тотального крадіжництва... Сучасність та майбутнє - у кожному з нас. Плювати - в урну, переходити перехрестя - на зелений світлофор, хоча би не матюкатися ординщиною при дітях та жінках... Тоді й матимево світле око вимагати.  

Немає коментарів:

Дописати коментар