субота, 23 січня 2016 р.

Франківськ попрощався із загиблим в АТО Григорієм Семанишиним (ФОТО, ВІДЕО)

    Сьогодні, 22 січня, в Івано-Франківську відбувся похорон 42-річного бійця ДУКу Григорія Семанишина з позивним “Семен”.
Служба відбулася у Катедральному соборі. На неї прийшли сотні прикарпатців, а також приїхали побратими бійця. Коли тіло виносили з церкви, всі опустилися на коліна.
    Пізніше звідти під звуки оркестру та з вигуками “Герої не вмирають” траурна процесія вирушила до Меморіального скверу. Там поховали бійця.
   “Семена пам’ятаю дуже давно, з Майдану. Людина дуже хороша, завжди буде в наших серцях, – сказав один із побратимів Григорія Семанишина. – Семен був у найгарячіших точках на Сході. Він навіть до цього часу був у підрозділі Правого сектору, який єдиний залишався на передовій. Він був там постійно, не виходив з передової”.
    Нагадаємо, 18 січня в зоні АТО загинув 42-річний боєць з Прикарпаття Григорій Семанишин з позивним «Семен». Він підірвався на розтяжці у Донецькій області.
    Був бійцем Добровольчого українського корпусу, воював у ОТГ Правого Сектору і нещодавно долучився до новоствореного батальйону «Захід 3». Пройшов Іловайськ, Донецький аеропорт, Дебальцеве, Опитне, Піски.
    Мешкав Григорій у селі Горохолина Богородчанського району. У нього залишися вагітна дружина та двоє дітей, які потребують допомоги.

    О 10-00 від будинку "Просвіти" розпочалася траурна процесія. Під супровід військового оркестру та почесної варти труну Героя пронесли центральною частиною міста до Кафедрального собору Святого Воскресіння Української Греко-католицької Церкви, де відбулася похоронне Богослужіння. Сотні містян прийшли, щоб провести Героя в останню путь. Від Катедрального собору похоронна процесія пройшла пішою ходою до Меморіального скверу, де і поховали Григорія Семанишина. Вічна пам'ять!

http://www.galka.if.ua/frankivsk-poproshhavsya-iz-zagiblim-v-ato-grigoriyem-semanishinim-foto/

Немає коментарів:

Дописати коментар