неділя, 13 грудня 2015 р.

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З УКРАЇНСЬКИМ РЕЖИСЕРОМ, ПОЕТОМ, АВТОРОМ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ ФІЛЬМІВ, ТЕЛЕЖУРНАЛІСТОМ МИРОСЛАВОМ БОЙЧУКОМ


   Юнаки і дівчата з цікавістю слухали розповідь п. Мирослава, яка згодом перейшла в жвавий діалог. Родзинкою зустрічі була фотовиставка робіт М. Бойчука, та фотоплакат «Робочі моменти роботи над фільмом «Франкове Прикарпаття». Найбільш активні учасники зустрічі отримали приз – документальний фільм режисера М.Бойчука "Франкове Прикарпаття".



   Звучала пісня – присвята герою Небесної сотні Роману Гурику (сл. М. Бойчука, муз. В. Домшинського) та пісня «Небесна сотня України» /сл. М. Бойчука, муз. В. Домшинського.



   Молодь ознайомилася з пісенною творчістю п. Мирослава, переглянули відеокліпи, прослухали поезію у виконанні автора, переглянули документальні фільми про Франкове Прикарпаття та композитора Володимира Домшинського.


    З нагоди Дня українського кіно в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася  творча зустріч з українським режисером, поетом, автором документальних фільмів, тележурналістом Мирославом Бойчуком, за сприяння Юліана Яковини, голови Івано-Франківського осередку Національної спілки кінематографістів України. Учасниками заходу були Василь Михайлович, лауреат всеукраїнських та міжнародних фестивалів, Роман Калин, лідер гурту «Гринджоли» та старшокласники обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості.

   Модератором зустрічі була завідувачка читальним залом обласної бібліотеки для юнацтва Мар’яна Лашта. До уваги користувачів була презентована книжкова виставка «Український кінематограф: історія і сучасність».

Немає коментарів:

Дописати коментар