неділя, 20 грудня 2015 р.

ЧОМУ СНІДАНОК 1+1 ПЕРЕХОДИТЬ НА МОВУ ОКУПАНТА ТА ВОРОГА З ГОСТЯМИ ЕФІРУ КОТРІ ЗНАЮТЬ ТА РОЗУМІЮТЬ УКРАЇНСЬКУ ??

З Фейсбуку: НАМ ДУЖЕ СТИДНО ЗА НАШИХ ВЕДУЧИХ І АРТИСТІВ ЩО ВАНИ ЦУРАЮТЬСЯ РІДНОЇ МОВИ.А ПОЧИНАЮТЬ =ЧТОКАТЬ І КАКАТЬ=ЯКИЙ ГАРАНТ ТАКА І ПОЛІТИКА В ДЕРЖАВІ.ЯКЩО НАРАДА З НАЦБЕЗПЕКИ ВЕДЕТЬСЯ НА МОВІ ОКУПАНТА .ТО ПРО ЩО МОЖНА ГОВОРИТИ В ЦІЙ ДЕРЖАВІ РАБІВ.





Ірина Рубанова Значить така редакційна політика, а її замовляє вгадайте хто? От наприклад дізналася що ведучий "Свободи слова" на ІСТV Андрій Куліков просто вимушений був відстоювати ідею вести шоу українською, бо власник (Пінчук) наполягав на російській (спитати б - чому?). Отже ведучі роблять те, що хоче власник.                                                    
Андрей Горбань Згоден з кожним дописувачем
Але....... Для запровадження мови досить зробити українську мову в дит садочках та школах. Це займе певний період часу, але така робота дасть свій результат - діти принесуть українську мову додому та на вулицю. А батьки котрі розмовляють російською незчуються коли їхні діти будуть розмовляти з ними українською
Dimitri Palagniouk Судя по всем комментариям вам не в Европу надо, а в Россию.
Мова окупанта !!! Что чокнулись ? У Вас все дома ?
Учитесь господа толерантности, вы идёте в Европу, где ещё живи солдаты Гитлера, которые убивали украинцев, их простили и дали возможность дальше жить, многие не изменили своих взглядов.

Немає коментарів:

Дописати коментар