пʼятницю, 22 вересня 2023 р.

Oksana Gavlitska: На згадку тим, кто ридає за Пєйцєй.

Наталія Іванова нагадує.


1).10 днів після своєї інавгурації, Петро Порошенко терміново відводить війська з абсолютно порожнього Луганська.
Відзначимо, що війська були приведені в повну бойову готовність, командування було готове підкорятися наказу верховного головнокомандувача Петра Порошенка. Виконання наказу про вихід з пустого Луганська тому яскраве підтвердження.
2). 5 липня 2014 Петро Порошенко дав наказ пропустити колону російських найманців на чолі з Гiркиним.
Таким же способом Гiркину дали можливість покинути Донецьк.
Відзначимо, що Гiркин дуже добре відгукується про Порошенко. Порошенко і його генерали 5 годин забороняли армії бомбити колону Гiркинa і 17 годин застосовувати авіацію. Так вперше була створена «ДНР».
3). 24 серпня 2014 року було організовано Иловайский котел. Солдатам і добровольцям навмисно видали старі карти, щоб вони не могли орієнтуватися в місцевості. 48 годин Порошенко і командування не давали підкріплення нашим бійцям. Так що говорити про підкріплення. Наші Герої просили вогонь у артилерії, яка могла накрити Іловайськ за лічені години. Порошенко і командування заборонило артилерії накривати російські війська і найманців. Таким чином наших бійців розстріляли і заживо поховали в котлі.
Іловайський котел був навмисно організований Петром Порошенко, який ще довго брехав про перемогу в Іловайську і про те, що ніякого котла не було. Він говорив, що чутки про котли розпускають агенти Кремля.
Так був організований Іловайський котел і зданий Іловайський вузол, через який Росія 5 років поставляє озброєння на Донбас. У Іловайському котлі були заживо поховані понад 1000 наших мотивованих патріотів, велика частина з яких були Майданівці.
4). 18 лютого 2015 року було здано Дебальцевський транспортний вузол, через який Ахметов спільно з Порошенком почали возити вугілля.
Так була організована схема Ротердам + по обкраданню України.
Здача Дебальцеве також забезпечувала пряме сполучення між «ЛНР» і «ДНР». Так була організована життєдіяльність цих псевдореспублік.
Відзначимо, що учасники тих подій впевнено заявляють про те, що пацанів просто злили. Неможливо так бездарно керувати армією, це була навмисна здача.
Після цих страшних подій, Порошенко почав нещадно грабувати народ України.
Відзначимо, що на цей страшний факт закривали очі наші західні партнери. Складалося враження, що Порошенко дали карт-бланш на грабіж власного народу.
За 5 років Україна розколота, пограбована, розділена, упала в війну і керований хаос. Україна стала злиденною країною Європи.
За 6 років ми віддалилися від Європи ще на 50 років.
І після цього у когось повертається язик називати олігарха Порошенко патріотом? І після цього хтось вважає, що Порошенко не військовий злочинець?
Джерело:
https://www.facebook.com/groups/688747181778773/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=1253067965346689

Немає коментарів:

Дописати коментар