пʼятницю, 22 вересня 2023 р.

Андрій Подільський : Тут таке написали. Мабуть помиляються?


Якщо чесно, намагався пояснити людям, які плекають надію на якусь міфічну перемогу української сторони над російською, або навпаки, що ПЕРЕМОГИ НЕ БУДЕ!!! ВІЙНА БУДЕ ДО ОСТАННЬОЇ ЖИВОГО УКРАЇНЦЯ АБО УКРАЇНКИ.

Мене теж починають дратувати наївні пости інших людей про перемогу, як таку, бо ви дурні, наївні і такі злі один на одного, люди на людей, що не здатні зрозуміти найважливіше. Перемога буде не один над одним, але перемога народу (закінчення кривавої битви) можлива тільки якщо КОЖНА СТОРОНА ОБЕРНЕТЬСЯ І ПІДЕ ВІЙНОЮ НА СВОЇХ ЧИНОВНИКІВ. НАШІ УКРАЇНЦІ - НА КИЇВ, А РОСІЯНИ - НА МОСКВУ. ВІЙНА НЕ ДО ОСТАННЬОГО УКРАЇНЦЯ, ЯК СКАЗАВ УСІМ НАМ зелений жартун, А ДО ОСТАННЬОГО ЧИНОВНИКА, ПЕРЕМОГА НАРОДУ МОЖЛИВА ТІЛЬКИ КОЛИ І РОСІЯНИ, І УКРАЇНЦІ ЗРОЗУМІТЬ, ЩО ПОТРІБНО ЗНИЩИТИ НЕ ОДИН ОДНОГО, А ВСІХ ЇХ ЧИНОВНИКІВ У ВСІХ ГІЛКАХ ВЛАДИ, У КОЖНОМУ НАСЕЛЕНОМУ ПУНКТІ, БО ВОНИ, ЧИНОВНИКИ, ВСІ ПРОДАЖНІ.


Євреї-ХАБАДНИКИ, ЗАКЛИКАЮТЬ ДО ВІЙНИ, ЩОБ МИ З ВАМИ САМОВИКОРИСТУВАЛИСЯ.

Ви тільки погляньте: в обох воюючих країнах майже одночасно приймаються однакові закони геноциду та антиконституційні резолюції. В обох країнах на вас всіх намордники одягли, змусили колотись проти лайновірусу, в обох країнах вас відсторонили від роботи, за відмову душити, в обох країнах вас насильно ловлять, як собак на "собачих боях" та посилають на смерть.

У КОЖНІЙ КРАЇНІ ВСІ ГІЛІЛИЇ ВЛАДИ ВЗЯЛИ Євреї. Обидві сторони заборонили широкому загалу виїжджати з країни, хоча чиновники вільні виїжджати та в'їжджа В бій варто йти тільки один з одним, не маючи альтернативи і прав, а тільки ОБОВ'ЯЗК - КОЖЕН З ВАС ПОГИНЕ ЗА СВОЮ "БАТЬКІВЩИНУ"!!! Карлики Путін і Грін домовилися про транзит газу, експорт зерна, транзит нафти, домовилися про введення для вас безготівкових соцкредитних грошей (цифровий концтабір), про примусову стерилізацію всіх вас, великий спільний бізнес процвітає, збагачує олігархів двох війна, вони не можуть погодитися!!! ЇМ НЕ МОЖУТЬ ЗА СОСКИ!!! ВОНИ ЗДАТНІ ВСЕ!!! ПРО ВЗАЄМНЕ ЗНИЩЕННЯ ВАН І ВАСИЛІЙ НЕ МОЖУТЬ ГОВОРИТИ !!! ПРО ЗАБОРОНУ НА БОМБЛЮВАННЯ ЕЛІТНИХ СЕЛ ЧИНОВНИКІВ, СИНАГОГИ Євреїв МОЖУТЬ, А БУДИНОК ЗВИЧАЙНИХ ГРОМАД


- НЕ МОЖУТЬ!!! КІНЕЦЬ ЗАСПА, ВИХОВНА ЗРАДА, БАНКІВСЬКА, РОСІЙСЬКИЙ РУБЛЬ, що сказати, БУДЬ-ЯКІ МІСЦЯ, КУДИ ПУТІН ЧИ ЗЕЛЕНЬ, НЕ МОЖНА БОМБИТИ, А ВАШІ ДОМКИ, САДКИ, ШКОЛИ, ТЦ ЦЕНТРИ, РИНКІВ, БУДИНОК КУЛЬТУРИ МОЖНА, ЇХ НЕ МОЖНА БОМ Вам не набридло бути дурним? Ви не втомилися мститися один одному? ПОРА ЗРОЗУМІТИ, ЩО НЕ ВАЖЛИВО ХТО КОГО ПЕРШИМ ВДАРИВ, ВАЖЛИВО нейтралізувати бекстейдж режисерів цієї битви! Коли ви нарешті увімкнете свої мізки і перестанете бажати один одному смерті? Ніколи? Тоді перестаньте нити як вівці про свою перемогу, бо вас практично перемогли мародерські євреї! Треба лише закінчити і поховати вас, і ваша земля буде заселена "багатостраждальним Божим обраним народом". Я пишу слово "обраний Богом" з малою метою, тому що Бог справжній. обраний народ ніколи не зробив би того, що він робив і продовжував робити, служити культ сатани, їхнього Бога.

Прокидайся!!! Еволюція у ваших головах, тоді перемагайте тих, хто зустрів вас обличчями ваших справжніх ворогів!!! Не перемогти винних у цій кривавій битви, війна триватиме і буде горіти сильніше, безжаліше і криваві

Немає коментарів:

Дописати коментар