четвер, 13 липня 2023 р.

МОВЧАТИ ПРО ЦЕ - ЗЛОЧИН!!! ЗНАЙТЕ ПРАВДУ!!!


За наказом Зеленського майже усі війська були відведені з лівого берега на правий, за Дніпро.

Сойдемся где-то посередине! (Зеленський)
Тільки одиничні бригади саботували наказ на відхід - одні залишилися у Харкові (бо їх відхід зупинив Роман Дудін, якого зараз судять), інші у Маріуполі (Азов і 36 морпіхи).
Тільки війська у зоні ООС по лінії з "лднр" були залишені, тобто покинуті, тому по півдню їм у спину зайшли з Чонгару.
У Сумах цивільні чоловіки самі зайшли на покинуті частини, де були покинуті повні ангари зброї, і самі почали оборону міста,- за що їх теж судять.
У Херсоні невелика кількість воїнів залишилися обороняти міст, також без підтримки. УВАГА!!- з більшості міст, до 24 лютого, була заздалегідь вивезена уся зброя розрахована для ТРО.
Коли чоловіки прибігли зранку 24 лютого, то всюди були зачинені двері і персонал СБУ, МВС, воєнкоматів втекли. Це було всюди, де міста потрапили під окупацію - Херсон, Мелітополь, Харків, Суми, Чернігівщина.
Варто згадати недавнє інтерв'ю генерала Муженка, після його звільнення з генштабу, що 24 лютого були накази усім військам залишати лівий берег, переходити на правий.
А ще жоден міст ніде не було підірвано.
На генерала Кривоноса завели справу "за незаконну оборону Києва", коли той вирішив самовільно обороняти аеропорт у Жулянах, бо аеропорт було покинуто без охорони.
Генерал Марченко отримував Вісім разів наказ підривати мости, які відповідали за зв'язок постачання з підконтрольною територією,- тобто наказ обірвати шляхи для себе і створити собі оточення.
КРАЇНУ УМИСНО! ЦІЛЕСПРЯМОВАНО! ПІДЛО ЗДАЛИ!!!
"У всіх цих хлопців, що зараз знаходяться на Банковій, у них був сценарій тільки до війни. Далі вони не бачили України. Тобто Україна мала впасти...", - відкрито сказав правду в інтерв’ю Професіонал контррозвідки і військової розвідки, командир підрозділу ССО, полковник Роман Червінський.
Він також заявив, що на другий день війни (25 лютого) з офісу президента ЗЕЛЕНСЬКОГО надійшла команда, без його дозволу МОСТИ НЕ ПІДРИВАТИ і додав, що якби підірвали мости, то російські військові не захопили Херсон (див. тут: Роман Червінський
>Після сказаної правди, бойовий офіцер Червінський ввечері 25 квітня по надуманим мотивам був відправлений під варту.
Це розцінюється, як погроза всім військовослужбовцям: будете говорити правду про злочини влади, - будете арештовані і притягнуті до кримінальної відповідальності по сфабрикованим справам.
Спочатку нарід "не помітив" Журавля, якого Зеленський особисто прирік на страшну смерть - повільну і болісну.
Потім нарід "не розібрався" у вагнерівцях, яких Найхоробріший по "доброті душевній" особисто випустив з країни. Божевільні недолюдки за два роки повернулися. Для чого - кров холоне від розповідей.
Сьогодні наріду "не на часі" ПРАВДА і судилища над патріотами такими як Роман Червінський, якого ув'язнили за правду - страшну, нестерпну, дику. Але правду.
Зараз масштаби розкрадання і мародерства країни ЗЕ-владою небачені за всю історію її Незалежності.
Скрізь, де працюють призначенці Зеленського, відбувається неприкритий грабунок.
Ми не можемо стояти осторонь і спокійно дивитися, як зелені добивають нашу країну зсередини. Ми будемо говорити про це скрізь, де зможемо, будемо звертатися до світу, до американців, британців, до кого тільки зможемо.
Це ніяке не розхитування човна.
Це викидання з човна щурів, які прогризають дно на ходу.
Перемога над путінською фашистською російською імперією виборюється великою жертовністю українського народу, сльозами матерів, дружин, дітей. Ті, хто під час війни вчиняють аморальні і злочинні вчинки, повинні каратися жорстко і безпощадно, незалежно від займаних ними посад, починаючи з президента Зеленського, в діях якого є ознаки державної зради і службових злочинів!
Сьогодні, в переломний момент війни всі українці як ніколи повинні бути об’єднані в єдиний кулак, який одним ударом розтрощить череп рашистській орді.
Об’єднання повинно бути НЕ навколо президента чи лідера опозиції, а навколо Збройних Сил України (яким довіряє 98% українців), їх головнокомандувача Валерія Залужного і генералів, яким довіряє він.
Факти і докази злочинної діяльності ЗЕ -влади за посиланням👇

=======================


На згадку тим, кто ридає за Пєйцєй.
Наталия Иванова нагадує.
1).10 днів після своєї інавгурації, Петро Порошенко терміново відводить війська з абсолютно порожнього Луганська.
Відзначимо, що війська були приведені в повну бойову готовність, командування було готове підкорятися наказу верховного головнокомандувача Петра Порошенка. Виконання наказу про вихід з пустого Луганська тому яскраве підтвердження.
2). 5 липня 2014 Петро Порошенко дав наказ пропустити колону російських найманців на чолі з Гiркиним.
Таким же способом Гiркину дали можливість покинути Донецьк.
Відзначимо, що Гiркин дуже добре відгукується про Порошенко. Порошенко і його генерали 5 годин забороняли армії бомбити колону Гiркинa і 17 годин застосовувати авіацію. Так вперше була створена «ДНР».
3). 24 серпня 2014 року було організовано Иловайский котел. Солдатам і добровольцям навмисно видали старі карти, щоб вони не могли орієнтуватися в місцевості. 48 годин Порошенко і командування не давали підкріплення нашим бійцям. Так що говорити про підкріплення. Наші Герої просили вогонь у артилерії, яка могла накрити Іловайськ за лічені години. Порошенко і командування заборонило артилерії накривати російські війська і найманців. Таким чином наших бійців розстріляли і заживо поховали в котлі.
Іловайський котел був навмисно організований Петром Порошенко, який ще довго брехав про перемогу в Іловайську і про те, що ніякого котла не було. Він говорив, що чутки про котли розпускають агенти Кремля.
Так був організований Иловайский котел і зданий Иловайский вузол, через який Росія 5 років поставляє озброєння на Донбас. У Іловайському котлі були заживо поховані понад 1000 наших мотивованих патріотів, велика частина з яких були Майданівці.
4). 18 лютого 2015 року було здано Дебальцевський транспортний вузол, через який Ахметов спільно з Порошенком почали возити вугілля.
Так була організована схема Ротердам + по обкраданню України.
Здача Дебальцеве також забезпечувала пряме сполучення між «ЛНР» і «ДНР». Так була організована життєдіяльність цих псевдореспублік.
Відзначимо, що учасники тих подій впевнено заявляють про те, що пацанів просто злили. Неможливо так бездарно керувати армією, це була навмисна здача.
Після цих страшних подій, Порошенко почав нещадно грабувати народ України.
Відзначимо, що на цей страшний факт закривали очі наші західні партнери. Складалося враження, що Порошенко дали карт-бланш на грабіж власного народу.
За 5 років Україна розколота, пограбована, розділена, упала в війну і керований хаос. Україна стала злиденною країною Європи.
За 6 років ми віддалилися від Європи ще на 50 років.
І після цього у когось повертається язик називати олігарха Порошенко патріотом? І після цього хтось вважає, що Порошенко не військовий злочинець?

Немає коментарів:

Дописати коментар