неділя, 1 січня 2023 р.

Валерій Зачепа: На горизонті маячить режим, який можна визначити, як авторитарно-бюрократичний з популістським уклоном!


   Срач буде по любому... Можна вимкнути світло і добами сидіти у темряві. Але не можна вимкнути роботу мізок, якщо вони є! Тому і збираються в них різні думки, які потім є потреба висловити. Думки різні. Хороші і погані. Так створений світ - для балансу.

Із хороших - ми обов'язково переможемо! Навіть немає сумніву. На мацковії після поразки, скоріш за все буде жорстока громадянська війна. Вони не тільки всі інші народи ненавидять, але й собі подібних! "Брат на брата" - то сенс їхнього життя! Але, то їх справа. Хай хоч поз'їдають оне одного, як павуки у банці!
Для балансу - це не буде швидко! Гадаю, роки два, не менше. Буде дуже важко, адже "м'яса" там багато, і його ніхто не жаліє! "Бабы ещё нарожают!" - то теж з їхнього фольклору. Так що, не поїде бубочка влітку пити пивко до Криму.
Із хороших - у нас є найкращі в світі ВОЇНИ, якими керують найкращі генерали. Стратегії Залужного вже вивчають по всьому світу. І це тільки початок. Кращого Головнокомандуючого важко й уявити!

Для балансу - Залужний не політик! Дехто вже намріяв його у президенти. Але, то не його місце! Саме тому Вас дратують деякі його висловлювання, бо не співпадають з тим, що намріяли Ви! Він ВОЇН, і це в нього виходить дуже добре. Не кожен воїн - політик, і навпаки! Тому, залиште його в спокої, і дайте виконувати СВОЮ роботу, завдяки якій Ваші діти не вчать у школі "Союз нерушимый..."
Із хороших - ми обов'язково відновимо свою країну після Перемоги! Кожне знищене місто, село, дім. Україна стане ще краще! І нам в цьому допоможуть всі наші партнери і друзі. Бо всі вже зрозуміли, що ми на світлій стороні, і захищаємо не тільки себе, а і волю інших народів.
Для балансу - ми спостерігаємо, як дуже швидкими темпами в країні будується авторитаризм.

Нам кажуть "не на часі" саме ті, хто казав, що якщо щось піде не так, то ми його знесемо! Вже тисячу разів все пішло "не так", але "знесуни" тапер вишивають бісером. Я не бачив жодного допису, жодного заклику до повалення нинішньої влади. І це правильно! Бо не можна цього робити під час війни. Хай торгує лицем! Це зараз теж потрібно! Але вказувати владі на недоліки і відверті про@оби, мародерство і навіть зраду - це обов'язок кожної нормальної людини! Проте вилизування деяких частин тіла лідора багатьом здається кращим вибором.

А "після Перемоги", як дехто каже, нічого не буде! Буде недосяжний сцар-переможець, оспіваний, обмальований і вилитий у бронзі! Що Ви зробите? В суд? Вже смішно. Знову Майдан? Після такої виснажливої війни людям буде не до цього. І що? На горизонті маячить режим, який можна визначити, як авторитарно-бюрократичний з популістським уклоном! Там не буде місця опонентам, іншим думкам. Там буде тільки воля групи людей, які на Вашій Перемозі "в'їдуть до раю". А Вам інколи, щоб не нудьгували, будуть підкидати якихось видовищ! Це вони добре вміють! І коли Ви побачите при владі всіх тих самих, від зелених до перефарбованих опзжопників, не дивуйтесь. Бо було ж "не на часі".

Немає коментарів:

Дописати коментар