четвер, 6 січня 2022 р.

Мирослав Бойчук: Приголомшлива правда про сімейне життя мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа! (+фото)


Любителям малих та великих, гучних і не дуже сенсацій присвячується...     
    Якщо ви читаєте це речення, значить ви також повелися... Повелися на скандальний натяк, на так звану "полуничку" стосовно відомої особи. 

    Таким засобом, останнім часом, користуються чи не всі періодичні Інтернетвидання. Вже неодноразово я настромлявся на гачок з "наживкою" у заголовках на кшталт "сенсація", "неймовірно", "прихована правда", "інтимні подробиці", "неймовірний секс" і т.д. І неодмінно з дописом у дужках "+фото-відео". 

    Після переходу на запропоноване посилання, якийсь час доводиться "відбиватися" від настирливої реклами, що нав'язливо випливає на передній план цілої сторінки і лише після цього ви дізнаєтесь про так звану "сенсацію". 

     Далі вже не має значення, що там написав автор. А ще, щоб виправдати слово "приголомшлива" можна дописати, що статистика такої сімейної добропорядності по Україні, зовсім протилежна до поведінки вищого міського посадовця, про що свідчать такі приголомшливі цифри..."

    Власникам видань, які так чинять, вже не важливо, що буде написано у "підвалі" такої публікації. Основної мети вже досягнуто: фуфляцький заголовок вже примусив "піпла" зайти на сторінку їхнього видання. А чим більше входжень,- тим вищий його рейтинг, а значить і кількість переглядів розміщеної там реклами, що дає можливість залучати нову рекламу та нових рекламодавців... А далі все по колу.

    Доказом справедливості мого судження буде статистика і цієї статті. Лохотрон,- він і в Африці лохотрон. 

Немає коментарів:

Дописати коментар