неділя, 19 грудня 2021 р.

Мирослав БОЙЧУК: Я зрозумів, чому простим людям, народженим в сересері, - злиденні пенсії, а суддям, прокурорам та міліціонерам тих часів - сотні тисяч.


    Бо народжені в серусері - були потенційними ворогами майбутньої незалежності. Вони все своє свідоме життя, не покладаючи рук, працювали на розбудову країни-експлуататора. Вони будували заводи, дороги, колгоспи та багато всього іншого, чим тільки зміцнювали експлуататорську суть того суспільства. Вони навіть служили в армії країни-експлуататора.


Натомість судді, прокурори та міліціонери велине легку, але рішучу боротьбу з тими будівельниками. Так,- не всіх тоді встигли вони знищити, але ті, котрим вдалося вижити,- належиться і відповідна відплата за всі їхні руйнівні злодіяння. Ця боротьба триває і до нині. Досягнень в цій нелегкій справі багато. Вдалося знищити майже всі заводи та підприємства, освіту, культуру, науку, медицину, землегосподарювання та багато іншого, побудованого руками, ще живих нині, горетрударів серусерівських часів...
Але не довго залишилось ще чекати до повної перемоги справедливості.

Немає коментарів:

Дописати коментар