вівторок, 29 червня 2021 р.

Руслан КОЦАБА: Петро "Мазепа" і Мирослав Кушніренко - ймовірні організатори нападу на Руслана Коцабу. Замовник хто?

 


Радикали ледь не лишили журналіста Коцабу зору: деталі інциденту.

Джерело: https://from.ua/radikali-led-ne-lishili-zhurnalista-kocabu-zoru-detali-incidentu?fbclid=IwAR3beZN66SjZ7nfcM_jAmPYohrVKYiCpCq3phCjL1N266VOZMSJ27TxUDxg

    25 червня опівночі відомого журналіста Руслана Коцабу на пероні залізничного вокзалу Івано-Франківська невідомі облили зеленкою, через що він мало не лишився зору.

    Не гаючи часу журналіст також звернувся до правоохоронних органів і, як повідомив Руслан Коцаба, відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.



    «Ви не повірите, але цього разу проти вафлістів-правосєків таки порушили в ЄРДР кримінальне провадження за ст.296 ч.2 "Хуліганство"!!! Вперше за не просту історію мого ідейного протистояння з неонацистами! Може, вплинуло те, що Авакова свого часу теж двічі принижували обливанням зеленкою...», - написав телеведучий.


 

    Також, як стало відомо 
PavlovskyNews, вже впізнано одного з 15 нападників. Йдеться про одного з лідерів Правого сектора, щодо якого вже є кілька кримінальних проваджень.

Зазначимо, що лікарі сказали журналісту, що зможуть відновити око, але із зором буде складніше, оскільки стався хімічний опік рогівки.

Сам Руслана Коцаба повідомив, що пов’язку з ока знято, однак він мусить продовжувати стаціонарне лікування, адже не хоче осліпнути напередодні свого 55-ліття!

Нагадуємо, що раніше наше видання повідомляло, що з Руслана Коцаби в Івано-Франківську намагалися зробити Шрека.

1 коментар: