середа, 21 квітня 2021 р.

Відбувся благодійний концерт на лікування Народного артиста України Володі КОВАЛЕНКА.




    Назва концерту говорить сама про себе: "Твори добро і ним врятуєш світ". В обласній філармонії імені Ірини Маланюк зібралось не багато публіки, - мало не такий самий склад був на сцені. І все ж дійство відбулось. В залі, не зважаючи на холод, було тепло і святково. 

    Вечір вели Заслужений журналіст України Богдан Кучер, який своїми піснями розпочинав концерт, та організатор дійства режисер-постановник гумористичного театру «КУМ» Олександр Новосад.


    В концерті взяли участь балетна школа-студія філармонії "Мелодія", Заслужені артисти України Галина Баранкевич, Олеся Пасічняк, Квітослава Гіга, Оксана Романюк, Василь Михайлович, Вікторія Ватащук, Анна В'ялова, Ігор Чепіль, гурт "Будьмо", Гуцул-Хуліган (Василь Мельникович), театр "Кум", Народний артист України Степан Гіга.


    Всі артисти, друзі володі Коваленка, бажали йому якнайшвидшого виздоровлення, а на закінчення концерту заспівали його ж пісню на слова Василя Богачука "Серце моє там, де Україна".

Світлини Мирослава Бойчука. Незабаром його студія розмістить і відео цього концерту.

    Для тих, хто бажає долучитися до фінансової підтримки у лікуванні співака, надаємо № його картки: 4731219613395197. Коваленко Володимир Олексійович.






















Немає коментарів:

Дописати коментар