понеділок, 31 липня 2017 р.

Roman Azarov: Це явно Ігор "Червонець" мав щось дуже погане зробити,щоб Михайло "Дира" у нього аж 6ть куль випустив. (+відео)

Віктор Шкутов
З Фейсбуку:

   У Івано-Франківську поліція розшукує зловмисника, підозрюваного у замаху на вбивство підприємця
   Сьогодні, близько 13 години у центрі Івано-Франківська було здійснено кілька пострілів з вогнепальної зброї (можливо пістолета) у місцевого жителя, приватного підприємця.
Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=yEUI7skW5q4
   На місці події виявлено та вилучено гільзи.
   Поліція встановила особу зловмисника. Зараз проводяться оперативно-пошукові заходи щодо встановлення місця його перебування та затримання.
   Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи Івано-Франківського відділу поліції встановлено, що кілька пострілів у потерпілого зловмисник здійснив, коли той вийшов з магазину і сідав у свій автомобіль. При опитуванні очевидців події особу підозрюваного у злочині встановили. Ним є місцевий мешканець, який перебував у неприязних відносинах із потерпілим. 
                                                                                 
    За цим фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією: замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів.
   За кілька хвилин після події працівники патрульної поліції м.Івано-Франківська розшукали автівку підозрюваного на одній із вулиць міста. При огляді в салоні легковика виявлено пістолет з якого, ймовірно, здійснювалися постріли та набої, які вилучено та направлено для проведення експертизи.

   Пораненого доставили до медичного закладу. Проводяться слідчі дії.
========================================================================

Доповнено 1.08.2017.


В Інтернеті журналіст Роман Турій оприлюднив фото з місця затримання. За його словами, підозрюваного затримали в селі Чукалівка поблизу Івано-Франківська.
============================================================

За темою від Бліц-Інфо

Шість куль і два поранення: Франківського підприємця підстрелили вже вдруге

news-image: Шість куль і два поранення: Франківського підприємця підстрелили вже вдруге
Сьогодні, близько 13-ї в середмісті Івано-Франківська невідомий розстріляв автомобіль "Audi" сірого кольору.
Світлина від Ігора Гербіна.
Чоловік випустив з пістолета не менш, аніж шість куль у та втік з місця на авто, яке покинув вже за кілометр від інциденту. Слід зауважити, підозрюваного зафіксували камери спостережання на в'ізді у паркувальну зону. Тож поліція оголосила його в розшук.
Прикмети розшукуваного: молодий чоловік одягнений в зелену футболку та шорти.
Поліція просить ні в якому разі не робити спроб затримати стрілка, а одразу повідомляти на 102!
Слід зазначити, жертвою стрілка став 54-річний франківський підприємець Ігор Гербін, відомий у деяких колах як "Червонець". Стрілянина відбулась на вулиці Шеремета - біля одного із його магазинів. Підприємця забрала швидка з двома пораненнями.
На місці працює слідчо-оперативна група. Серед мотивів називають давній конфлікт.
До слова, це вже друга спроба вбивства Гербіна за останні два роки. У листопаді 2015 чоловіка підстрелили на вулиці Набережній.  Тоді він отримав поранення в ногу.
  За інформацією в мережі, Дерещук безробітний, у 2015 балотувався до Івано-Франківської міської ради від партії "Патріот".
                                                                                                         



Треба зауважити, що доньки підприємця Інна та Вікторія Гербіна впізнали батькового кривдника. В мережі Faсebook вони поширюють інформацію, що стрілець -  31-річний Михайло Дерещук, фото з соцмереж
В поліції цю інформацію підтверджують. У місті оголосили план перехоплення.
"Особа стрільця встановлена, наразі проводяться дії щодо затримання. Розпочато кримінальне провадження за замах на умисне вбивтво з хуліганських мотивів", - зауважують кореспонденту Бліц-Інфо у прес-службі прикарпатської поліцї.

Немає коментарів:

Дописати коментар