середа, 12 жовтня 2016 р.

Ivan Pelypyschak: Отже, пенсія, вірніше пенсійна реформа і демографічна срака в країні...


Ivan Pelypyschak 
     Останніми днями побачив багато суперечок про МВФ і
пенсійну реформу. Одразу скажу, що я проти того, щоб банк диктував нам умови, як і проти того, щоб наші нечисті на руку можновладці брали кредити на наш паспорт.
 :) Але то таке, давайте ближче до пенсій. Виявляється демографічна криза в нашій з вами державі настільки суттєва, що ми котимося в прірву і за темпами вимирання ми побили усі світові рекорди. Якщо до цього додати іще й масову еміграцію, то ми взагалі в ауті. Фахівці стверджують, що до 2035 року населення нашої держави складе близько 30 мільйонів (не знаю, правда, чи рахували наш кримненаш), серед яких 15 мільйонів будуть пенсіонери за віком, 5 мільйонів дітей ну і (це вже від себе особисто, а не від факівців) пару мільйонів інвалідів, яких народить війна (за останніми заявами гаранта вона триватиме не один рік), а також явно не перфектні умови виживання населення. Так так, саме виживання, бо те населення яке живе потроху емігрує в більш теплі (в плані рівня життя) краї. Та що найжахливіше, що емігрують не тільки робочі руки, а й наукові ідеї, яких потроху викачують за допомогою грантів, а також самі уми та інвестпотенціал. Як би там не було, ті що залишаться, залишаться біля розбитого корита, і то біля корита залишаться найсвинтусніші, всі ж інші будуть голодувати...
    Тому в неозримому майбутньому наша пенсійна реформа відбудеться без всяких там МВФів, ми самі дійдемо до того, що на пенсію виходитимуть тільки після смерті, і хто має роботу житиме на одну зарплату, а хто її не матиме, то житиме на один город, ну, це при умові, що у нас його не відтяпають іще дорогою до "світлого" майбутнього...Так що до голодомору в нашій країні треба бути готовим і продавати останній клаптик землі не варто ні при яких умовах.
:)
Подобається
Коментувати

Немає коментарів:

Дописати коментар