пʼятниця, 11 березня 2016 р.

Яценюк приїхав до Івано-Франківська

    У програмі його візиту - нарада щодо ремонту доріг, яка відбудеться у селі Крилос, Галицького району. Під час наради, підіб'ють підсумки минулорічних робіт в області та обговорять плани на поточний рік. Далі, Яценюк повернеться назад до Івано-Франківська, щоб провести нараду з головами районних державних адміністрацій та головами міст обласного значення Івано-Франківської області, повідомляє Франик з посиланням на Курс.

Місцевих журналістів, котрий акредитувалися на нараду з Яценюком, пропустили через арку-металодетектор, перевіривши попередньо паспортні дані. Пізніше в автобусі дорогою до села Крилос всіх журналістів перевіряли повторно.
Арсеній Яценюк оглянув відремонтовану дорогу Львів-Івано-Франківськ під Галичем. Про проведені роботи доповів міністр інфраструктури Андрій Пивоварський. Інформацію про ремонт доріг також показали на спеціальних стендах, повідомляє Франик з посиланням на Галку.
Сюди також приїхав голова ОДА Олег Гончарук, керівник поліції та СБУ в області, нардепи Анатолій Матвієнко та Олександр Шевченко.
Прем'єр-міністр пообіцяв, що Кабмін виділить гроші на ремонт дороги Івано-Франківськ - Чернівці та за кошти ЄБРР почнуть лагодити трасу Івано-Франківськ-Рахів. А після короткої наради та брифінгу перед представниками ЗМІ, він одразу ж сів у свій кортеж та поїхав в бік Івано-Франківська. Як заявив його прес-секретар, запитання від преси програмою не передбачено.
Під час свого виступу, Яценюк повідомив, що цього року в України на ремонт доріг виділили 14 млрд гривень. Він каже, що з 1 квітня розпочнуться тендери на нові ремонти за системою "Прозоро". Окрім цього, прем'єр-міністр додав, що дорогу на Львів з Івано-Франківська вдалося здешевити на 30%. На цьому шляху повинна бути пластикова розмітка.

Джерело: http://franyk.com/ua/fullnews/206996
Детальніше про перебування прем'єр-міністр України на Прикарпатті повідомимо пізніше.
До теми:


Кілька хвилин тому під стінами Івано-Франківської ОДА, де має розпочатися нарада за участю прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, затримали підозрілого молодика.
Перед цим він привернув увагу патрульної поліції дивним рухом поблизу “Білого дому” на Грушевського. Коли вирішили з ним поспілкуватися та оглянути, виявили молоток та білий порошок у пакетику. Відтак молодика затримали.
Він причини затримання не розуміє, але й не може пояснити, що робить у цьому місці, поводиться дещо неадекватно, інформує кореспондент “Галки” з місця події. Дійшло до того, що обурений молодик роззувся.

Перехожі переживають, аби чоловік не захворів. Патрульна поліція чекає приїзду слідчо-оперативної групи.

З коментарів у ФБ.
Сьогодні КУЛЯВЛОБ приїхав до Франківська. Заходи безпеки на вищому рівні. Бояться напевно щоб хтось не пустив Сєні ту кулю в лоба, бо він вже другий рік ніяк не може цього сам зробити. Журналістів провіряють на наявність яєць, проводять через рамки безпеки. Фараони СБшні стоять накожному кроці. Вийшов з свого кабінету, пішов в інший, а назад повенутися уже не можу, бо мене те чмо не випускає без посвідчення.
І ще б він був хоч візуально схожий на спіробітника служби безпеки, був серйозним, охайним, а то поставили якогось приблуду обшарпаного, який стоїть і права качає.
Нічого цих уродів Майдан не навчив! Вони як до нього, так і після нього пообкладалися охороною, кортежі як ганяли так і ганяють, так що простий люд до них не може доступитися.
Одним слово - це ПЗДЦ!

=================================
Мешканці Івано-Франківська обурюються, що через приїзд Арсенія Яценюка до міста перекривали дороги та для безпеки прем’єра залучили  десятки працівників патрульної поліції. 
Франківці відреагували на це у соцмережі “Фейсбук” доволі бурхливо:
Yuriy ChabanСьогодні нова патрульна поліція майже в повному складі забезпечувала безперешкодне переміщення по місту колони київських яйце-вельмож. Як в старі “добрі” часи. Повимикали світлофори, стоять біля кожного слупа, граються телефонами, в місті затори та ще й старі даїшники їм в цьому помагали. Ну що тут скажеш?! Дивишся на це і якось гидко робиться. Ганьба!!!
Mykytynskyi IvanНавіть клумби зранку сапали, стоянку загородили біля Білого дому – показуха.
едуард козакевич: Біля села Крилоса поліцай на поліцаю сидів і поліцаєм помахував. Як в старі-добрі часи, вірні охоронці окопували кожний найближчий кущ, де мав би проходити Яценюк. Бридота! Показуха! Чинуха, яка боїться свого народу, ніц доброго для нього не зробить, пора знати, шановні дописувачі!
Xrystyna SlobodyanМашини не їздять, пташки не літають… Прем’єра у Крилосі так зустрічають!
Oleg ZhyvotkovРадєньщина! В Європі керівники держав на роверах їздять на роботу, а в нас показуха далі.
Garry MorganСтоїть нова поліція по цілому Франківську навіть з заправок не випускать, поки кортеж не проїде…..заїхав на заправку 20 хв тому, виізджаю а до мене пацан підбігає і просить не виїжджати,  поки кортеж не проіде….дурдом. Я пам’ятаю як на Майдані їх попереджали, щоб без кортежів їздили і були попроще…
Lesia StrukЯкщо це так, то гріш вам ціна “нова поліція”. Опреділіться, хлопці, з ким ви: з народом чи мерами і Яценюком. Чому закрили парковку, а вам можна?
Юрій ІльківБудемо асфальтувати дороги фразами “ганьба”?
Петро МорозДорога дійсно нормальна.
Andriy Kokhan: Для чого слухати теревені цього недопрем’єра? Які дороги, які автобуси… відставка наступного тижня!
Yuriy LashynПідлизи повилазили показати кусочок де більш меньше ще не розлізся асфальт….”отуво ми трохи мусили зробити дорогу, бис вам показати, решту по плану – роздеребанили”.
Тарас ЧайковскийЯкщо він там, то покатайте його ще від Бурштина на Калуш, через Войнилів. Можна ще й природу йому показати, дортгу на Комарів, Бринь і виїхати у Вікторові. Після таких маршрутів джипи з кортежу точно на сто попхають.

Немає коментарів:

Дописати коментар