понеділок, 29 лютого 2016 р.

На перший погляд, це звичайне фото чергової миловидної дівчини, на яку могли б клюнути мільйони передплатників в соцмережі.

    «Зовнішність буває оманлива», – не переставала говорити мені мама, коли я по вуха закохувалася в третього за тиждень красеня з класу.
    З тієї пори чимало води спливло, проте цю мамину мудрість мені довелося згадати ще не раз. У часи, коли кожен другий намагається під гарною оболонкою приховати свою суть, розпізнати справжнє обличчя людей стало складніше подвійно. Сьогодні ми розповімо про дівчину, за ангельським виглядом якої ховається щось дивовижне.

    Ім'я цієї красуні Меггі Рассел, їй 20, вона живе в Австралії, але вже встигла стати популярною далеко за межами своєї країни. А все завдяки одній фішці …
    Весь її секрет криється в неймовірному тілі. Меггі – відома культуристка, фітнес-модель. Не подумай, що її тіло виглядає так постійно. Просто зараз дівчина готується до важливого чемпіонату світу World Beauty, Fitness and Fashion, на якому вона хоче здобути перемогу.
День Меггі розписаний детально по годинах. Обов'язковий пункт в її щоденному графіку – чотиригодинні посилені тренування, в результаті яких чітко промальовується рельєф.
«У мене силові тренування шість днів на тиждень, а кардиотренировки – щодня, по 2 рази на день», – ділиться Меггі з передплатниками в мережі.
Щоб стати чемпіонкою світу, дівчина переглянула і своє харчування. Вона виключила з нього будь-яку їжу, що містить вуглеводи. Весь її раціон складають овочі і продукти, багаті білком. В цілому вона споживає 1 000 калорій в день.
Ясна річ, така мала кількість калорій при таких енерговитратах може призвести до серйозних ускладнень зі здоров'ям. Однак Меггі не дотримується такий режим постійно – на такі жертви дівчина пішла виключно перед чемпіонатом, щоб перетворити зайву жирову масу в м'язи.
У Меггі більш 19000 шанувальників в Інстаграм, з якими вона охоче ділиться як свіжими знімками, так і новими здобутками у процесі підготовки до змагань.
Як стати щасливим? Перестати порівнювати себе з іншими! »- Стверджує вона на своїй сторінці в соціальній мережі.
Одні захоплюються накачаним, підтягнутим, м'язистим тілом юної австралійки, інші плюються: мовляв, жіноче тіло повинне бути витонченим і струнким, а не бути схожим на гору м'язів. Як би там не було, одне залишається беззаперечним: потрібно мати залізну силу волі і володіти небувалою самодисципліною, щоб так наполегливо йти до своєї мети. Ми ж всією редакцією щиро бажаємо Меггі перемогти в чемпіонаті.
Джерело: http://sport.korupciya.com/tsya-charivna-blondinka-zovsim-ne-ta-kim-zdayetsya-u-mene-dosi-shok-vid-tsih-znimkiv/

1 коментар: