понеділок, 26 грудня 2016 р.

Богдан ВОЛОШИН. "Політ золотої мушки" в Івано-Франківську (+відео та фото)


    Студія документального кіно Мирослава Бойчука пропонує: Презентацію книги Богдана Волошина "Політ золотої мушки" в Івано-Франківську. 2016.08.07.

(На світлинах Богдан Волошин на моєму весіллі в Ходорові. 1980 р.)

    М.Бойчук:

Мені приємно розміщувати цю публікацію щей тому, що автор книжки мій однокурсник. Всю студентську юність та молодість ми пройшли поруч. А це і дискотечні вечори, і моє весілля, і військові табори, і літні сільськогосподарські виїзди... та, зрештою, саме навчання на журналістському факультеті. 

    Богдан завжди був весельчаком (зрештою таким і залишився) і чудово, навіть професійно, тнцював , що тільки додавало його популярності серед кращої половини людства.
    Після презентації фільму ми гарно посиділи за чаркою у "Делікатесі", переганяючи один одного в спогадах про найкращі часи нашого життя...




   Доречі (з Вікіпедії),  однойменний український комедійно-драматичний фільм було знято Іваном Кравчишиним за мотивами збірки оповідань «Бурачковицькі хроніки» Богдана Волошина. Стрічка у трьох новелах розповідає про жителів села Бурачковичі в Західній Україні, які опиняються в різних комічних ситуаціях. У головних ролях — Софія Кравчишин, Сергій Великий, Олег Цьона, Володимир Процюк, Тарас Бобеляк, Богдан Юсипчук, Наталя Олексів та Анна Назаревич. Фільм був показаний 17 липня 2015 року в національному конкурсі на Одеському міжнародному кінофестивалі. В український широкий прокат стрічка вийшла 25 лютого 2016 року.
















Немає коментарів:

Дописати коментар