субота, 29 жовтня 2016 р.

Володимир Яворівський: ми ввійшли в нову, пострадянську цивілізацію: вперше оголилося те, що було за стома замками і сейфами.

   Братове! Зафіксуйте: ми ввійшли в нову, пострадянську цивілізацію: вперше оголилося те, що було за стома замками і сейфами. Бідний український простолюд (67%), що ледве зводить кінці. У селі ще хоч курка несеться і є картопля в погрібці, а в місті - катострофа.



     І в цей самий час: сіре створіння Ол. Довгий, виявляється зненацька, володіє 95-ма квартирами різних епох у Києві. 1,5 міл.дол. "у панчосі", мйльйонні колекції капртин, золота і т.д. Прем'єр тримає в "банці", а не в банку величезну суму доларів, має земельні ділянки і базари. "Скромний революціонер" Парубій: три квартири, земля, гроші в "панчосі". Генпрокурор Луценко: три дні дружина мучиться над декларацією. Є над чим мучитися, щоб виглядати... Авваков: три квартири, унікальна колекція старих вин, меблів, картин, великі гроші "під матрацом", Гуманітарний віце-прем'єр Кириленко: три квартири, незакінчений будинок біля Києва на 500м. кв.м. Бурбак: п'ятдеят автомобілів і великі гроші. А ще ж не декларувалися головні - Порошенко, Кононенко, Яценюк, Ложкін, Пашинський, Данилюк, Насіров...
    Господи! Яка ненажерливість, примітивна жодоба, манія величі. Злидні, яким під час виборів сипнуть гречки чи кинуть 100-300 гр. здають їм свій глос.
Світловодці! Ви двічі підряд обирали мене своїм депутатом. Я вигравав вибори із жалюгідними грішми у кишені. Ви опустилися до Ол. Довгого. За кинуті вам копійки зробили його нардепом. Тепер баичте, що він "відкусив" вам від свого пирога лише окраєць? Тому й так бідуєте сьогодні. Думайте.

Немає коментарів:

Дописати коментар