понеділок, 12 вересня 2016 р.

Богдан Марциняк-Волошин: Це ви... платите гроші, щоб подивитись їх фільм, який чомусь називається українським

Хоч з фейсбуку тікай...
Уся ранкова стрічка забита Зєлєнським. Ригнув би, але нема чим, ще не снідав. Вибачайте, українці, але ви дебіли. Це ви дивитесь той “квартал”, ходите на концерти бравих хлопців-криворізьців, платите гроші, щоб подивитись черговий їх фільм, який чомусь називається українським.

Але України там немає, регочете з дурнуватих хахлів, з яких стібеться Зєлєнський, хоча насправді він давно сміється конкретно з вас. А ви йому за це копійочку.
А насправді все просто. 
 
    Якби ви, українці, шанували свою мову, читали свої книжки, дивились свої фільми, слухали свою музику, то Зєлєнський і його братва нині б гастролювали по київським підземним переходах, або вокзалах Днєпропєтровщіни. А ви любите жерти канапки лайна, ще й гамном насмаровані. То чого ж кривитесь? Смак лайна змінився?
Доброго раночку, посполиті. Будьте українцями. Хахли у нас закінчились. Чи нє?

З коментарів:
Andriy Yusov 
Пост Зеленського на своє виправдання - яскравий зашквар: «Мы - квартал! Мы -патриоты! А кто они? Вы нас знаете 20 лет!». Такої чіткої ілюстрації слів поета епохи Просвітництва я ще не бачив: «Патріотизм — останній прихисток негідника», завжди був проти цієї фрази, але тут пазл склався ідеально. Знаємо 20 років, 20 років зміни господарів і політичного флюгерства, 20 років стьобу над країною та її культурою, 20 років потуранню поганому смаку публіки і ось – зізнання.
І ще цитат від класиків: «Нет, вы спросите! - требовал Паниковский. - Поезжайте и спросите! И вам скажут, что до революции Паниковский был слепым. Если бы не революция, разве я пошел бы в дети лейтенанта Шмидта, как вы думаете?»
Олександр Стефанович  
Еще раз скажу. Жить в гавне, не ходить на выборы, или продавать свой голос за 500 грн (в Карпатах - за 50 грн), избирать яйценюков во власть - это нормально. А вот услышать правду - это крамола. За их фильм "Слуга норода" я им все прощаю!
Олександр Мовчанюк Усе вірно сказав, бо уся ця допомого - як мертвому припарки. Частину - деребанять можновладці, частину ми тупо проїдаємо. В результаті, ця ведмежа послуга, тільки гальмує зміни, бо поки не припече як слід, ніхто нічого не буде робити. Ми дійсно поводимось як цигани, соромно перед Світом, яки змушений нас підгодовувати з геополітичних міркувань, намагаючись пробудити в нас бодай якісь цивілізовані якості та не скотитися знов у обійми совкової москви. 

Немає коментарів:

Дописати коментар