пʼятниця, 3 червня 2016 р.

Ivan Lenyo: Я не знаю як і чим людству відгукнуться одностатеві "сім'ї"

    Просять дати свій коментар з приводу майбутнього проведення в Києві гей параду. Не просте завдання. Багато кутів зору. Спробую.

     Я не можу негативно ставитись до того, що когось природа наділила чи обділила можливістю любити протилежну стать. Проти природи не попреш. Мене наявність людей із природніми аномаліями не дратує і не бентежить. А от для чого їм цей марш? Зробити юдей недорозвинутих ? Навіщо? Невже хтось із вас колись ставився негативно до подібних персонажів? В моєму оточенні таких невігласів не має, навпаки, є знайомі геї, цілком адекватні і милі люди.

Якщо кожна спільнота нетрадиціоналістів захоче прогулятись натовпом по Києву, то це буде бескінечний потік незадоволених життям людей.
Чому тоді ви обурюєтесь маршу націоналістів зі смолоскипами? А якщо курці вийдуть на марш, мовляв, свободу курінню будь де ? Власники зброї захочуть постріляти публічно, мовляв, ми є, і ми хочемо стріляти коли завгодно і де завгодно ?
Список можна продовжувати нескінченно, тому мораль така -
всьому свій час, місце і доцільність. Вам прогулятись хочеться, чи вам потрібен результат ?

Алкоголіки не ходять на паради, щоб засвідоцтвувати своє існування, натомість вони практично в кожній родині є :)
Я не знаю, і думаю ніхто не знає як і чим людству відгукнуться одностатеві "сім'ї" і виховання чужих дітей в таких сім'ях ? Тому не спішіть про це так гучно кричати !
   

Джерело: https://www.facebook.com/ivan.lenyo?fref=nf

Немає коментарів:

Дописати коментар