середа, 1 червня 2016 р.

Пласт Івано-Франківська відзначив День Героїв

    У Івано-Франківську, в останню неділю весни, 29-го травня, Національна скаутська організація України традиційно відзначила «Свято Героїв», в якому взяло участь близько 85 місцевих пластунів.

    На площі фортечної галереї «Бастіон» влаштували відкритий конкурс з маршової ходи (по-пластовому „дефіляда”) серед юнацьких куренів, який оцінювало компетентне журі.
Перемогу здобув курінь число 22 імені Марічки Підгірянки 22.
Закінчивши змаг, рушили пластовим вимаршем до Меморіального Скверу для покладання вінків на могили Січових Стрільців. Зустрілися з родичами тих пластунів, які полягли за Українську державність, та заслуговують посмертно отримати найвищу посмертну пластову відзнаку – Залізний пластовий Хрест.


    Міський осередок Пласту та курінь УПЮ ч. 59 ім. Степана Ленкавського висловлюють вдячність за багаторічне сприяння, розуміння та допомогу директору фортечної галереї "Бастіон" пану Віктору Леонідовичу, власнику магазину туристичного спорядження Gorgany.com Івано-Франківськ Станіславу Олеговичу та Патрульній поліції Івано-Франківська, які супроводжували колону пластунів під час вимаршу.

Немає коментарів:

Дописати коментар