середа, 4 травня 2016 р.

Не менш як 780 загиблих. Чому режим приховує кількість загиблих на Майдані?


Майдан

Кількість загиблих під час протистояння на Майдані Незалежності, а також у пов’язаних з ним подіях, сягає 780 людей. Так вважають в організації волонтерів-медиків Майдану.

Про це інформує «Інтерфакс-Україна».
«До цього числа входять близько 300 людей, які зникли з лікарень, їх вивезли і потім спалили в крематоріях. Стосовно цих людей звертаються, шукають, але не можуть знайти», – стверджує волонтер-медик Анастасія Поліщук.
«У Будинку профспілок були близько 200 поранених, які не могли самостійно пересуватися, не могли бачити, із черепно-мозковими травмами – вони живцем згоріли. Звідти трупи вивозили в невідомому напрямку мікроавтобуси чорного кольору без номерів», – сказала Поліщук на брифінгу в Києві.
За її словами, ще близько 20 людей серед загиблих – ментівська сволота, яка виконувала злочинні накази минулого режиму – «беркутня» та інші покидьки з різних спецпідрозділів. Можливо, що серед загиблих були й російські спецпризначенці, саме тому нинішній проросійський режим українофобів і не може назвати точну кількість загиблих мусорів.
«Інші люди – це Небесна сотня, яку всі знають, і люди, яких знаходили за територією Майдану – в лісах, за містом, багатьох із них міліція ідентифікувала не як майданівців», – наполягає волонтер.
Поліщук наголосила, що понад половина загиблих пройшла через руки волонтерів-медиків, і в озвучених цифрах вони не мають сумніву. В організації волонтерів-медиків Майдану вважають, що влада навмисно приховує справжню кількість загиблих.
За офіційними даними, які наводить Міністерство охорони здоров’я України, «з 30 листопада 2013 року загинуло і померло на території України 105 осіб» з числа тих, хто постраждав під час масових акцій у Києві та у регіонах України. До цього числа медики зараховують не тільки учасників Майдану, а й мусорське бидло, яке їм протистояло.
Представники неформальної групи «Майдан за люстрацію» раніше повідомляли, що за остаточними підрахунками на київському Майдані загинуло 1636 осіб, і це не враховуючи загиблих патріотів під час недовершеної революції в інших містах України, а також ментівську мразоту.
До речі, достовірно відомо, що до розстрілів «майданівців» причетні як мінімум три представника єврейської мафії, яка нахабно захопила владу після втечі Януковича — Пашинський, Шкіряк і Авакян (Аваков). Саме тому злочинна проросійська влада і «забула» розслідувати жахливі злочини Майдану, від яких здригнувся увесь світ.
Інших активістів Майдану вже пізніше добивали в «котлах» на Східному фронті, але усіх патріотів не знищили, саме тому кривавий жидівський режим приречений на знищення.

Немає коментарів:

Дописати коментар