вівторок, 26 вересня 2023 р.

Серед нас є люди, які народилися в 50-60-х роках... Це все про мене!

 

  Серед нас є люди, які народилися в 50-60-х роках. Виховували у шістдесятих. Навчався у 70-х. Оружився і одружився у 80-х. Ми працювали у 80-ті - 90-ті... і багато хто працює і донині...
Вони змінили світогляд у 90-х. "Побачив-крізь" у 2000-х. Ми були вражені в 2010-х. І не здаюся в 2020!!!
⚒ Пережили майже СІМ різних десятиліть... ДВА різні століття... ДВА різні міленіали...
⚒ Він здійснив подорож від "міжміського" телефону до відеодзвінків у будь-яку точку світу, від діафілів та слайдшоу до Youtube, від вінілових платів до онлайн-музики, від рукописних листів до електронної пош
⚒ От слухання ігор по радіо, перегляду чорно-білого телебачення, а потім телебачення високої чіткості. Вони колись ходили у Відеоклуб, а зараз дивляться Нетфлікс.


⚒ Вони знали, як друкувати фотокартку, з ними з'явилися перші комп'ютери, перфокарти, диски, а тепер у них в руках гігабайти та терабайти на мобільних телефонах чи айпаді.
⚒ Все дитинство носили шорти, потім довгі штани, оксфорди, шорти бермуди або міні-спідниці, максі-спідниці, легінси, баловери тощо г.
⚒ Колись їздили на роликах, триколісних велосипедах та двоколісних, мопедах, бензинових чи дизельних автомобілях, а зараз їздять на гібридах або на 100% електричних самокатах, велосипедах, моноколесах, скутерах
⚒ Вони уникли інфантильного паралічу, менінгіту, віспи, грипу H1N1 та лихоманки Західнонілу.


⚒ Так! Такі люди багато пережили, але яке ж прекрасне і цікаве життя у них!
⚒ Це покоління можна сміливо назвати "колишніми пенсіонерами", які народилися у світі 50-60-х років, які мали подібне дитинство та цифрове доросле життя. Вони такі собі "абракадабра"))) Буквально)))
⚒ Це покоління прожило і пережило більше, ніж будь-яке інше в історії людства у будь-якому вимірі
⚒ Саме це покоління адаптувалось до будь-яких ЗМІН
⚒ Аплодисменти всім представникам "особливого покоління", яке було і залишається Унікальним, не дивлячись ні на що! Здоров'я, радості, удачі, добра і щастя!
Це все про мене!

Джерело: 
Elena Raffloer

Немає коментарів:

Дописати коментар