вівторок, 11 жовтня 2022 р.

Ярослав Зубченко: Пропагандисти, які працювали на каналах медведчука і мураєва, в національному марафоні...


    На голову не налазить.
Пропагандисти, які працювали на каналах медведчука і мураєва, які просували кремлівські наративи, не покаялись за свою огидну діяльність, а наче нічого не трапилось працюють собі далі, а деякі взагалі беруть участь в національному марафоні:

⛔ Макс Назаров, який брав інтерв'ю у бойовиків, розповідав, що євроатлантична інтеграція спровокувала рф на анексію Криму, постійно заперечував російську агресію на Сході.
⛔ Наташа Влащенко, яка вмикала в ефір шарія, готувала марафон "Тхне соросом", брала інтерв'ю у портнова, лукаш та інших ригів.
⛔ Діана Панченко, яка принижувала гостей, що не читали російську класику, співчувала людям, які слухали українське радіо і розповідала про нацизм в Україні.
⛔ Світлана Крюкова, видання якої вело репортажі про паради перемоги у москві і розповідало про техніку, яка "побеждала в боях с украинской армией".
⛔ Василь Голованов, який організовував телеміст із рф на тему "Надо поговорить", піарив медведчука і всю опзж.
⛔ Володимир Полуєв, який поширював фейки про американські біолабораторії та запитував, чому Україна йде на вимоги МВФ, але не на вимоги росії.
⛔ Леся Медвєдєва, яка зараз розповідає, що у України немає шансів у війні проти рф та критикує дерусифікацію.
⛔ Тигран Мартиросян, який регулярно брав інтерв'ю у мураєва і давав в ефір прес-конференцію пуйла.
⛔ Анастасія Даугуле, яка розповідала, що "улицы наших городов называют именами фашистских преступников".
Всі вони роками поширювали кремлівську пропаганду. Регулярно кликали на ефіри медведчуків, мураєвих та інших представників 5-ї колони. Роками готували підґрунтя для російського вторгнення. Тепер хтось перефарбувався і бере участь в національному марафоні, а хтось і надалі продовжує свою чорну справу.
Дякуємо Ярослав Зубченко за цей текст. За детальний опис кожного пропагандиста: https://www.pravda.com.ua/columns/2022/06/24/7354427/

Немає коментарів:

Дописати коментар