четвер, 23 червня 2022 р.


   У четвер, 23 червня, стало відомо про смерть російського співака, екссоліста гурту "Ласковый май" Юрія Шатунова. Один із рганізаторів концертів заявив, що Юрій Шатунов ненавидів українців.

   Артист пішов з життя у віці 48 років. Причина – обширний інфаркт.

   Як пише Telegram-канал Mash, зірка помер у домодєдівській лікарні.


   Багато українських фанатів засмучені новиною про втрату кумира молодості. Втім, виявилося, артист ненавидів Україну та її мешканців.

   Про це написала піарниця Анна Салата у своєму Telegram-каналі "Я вам пишу!". Вона розмістила повідомлення від концертного організатора, який працює з відомими артистами в Європі. У ньому йдеться, що від 2014 року, коли Росія напала на Україну, Шатунов відмовлявся виступати на заходах, коли дізнавався, що замовник – українець.

Хіти Шатунова: https://t.me/shot_shot/41130

   "Звичайно, не хочеться руйнувати дитячі спогади... Але,


починаючи від 2014 року, кожного разу, коли йому телефонували із запитом на приватний виступ у Європі, дізнаючись, що замовник з України, він незмінно відповідав, що ми тут усі кінчені, бандерівці, нацисти та фашисти. Що він не збирається співати перед людьми, які не поважають вєлікую расєю". Ось і Юра", - написав організатор.

   Зі свого боку, Анна прокоментувала, що "хороший росіянин – мертвий росіянин".


   Зазначимо, що Шатунов також не висловлювався проти широкомасштабного нападу РФ та Україну.

Повідомляється, що напередодні Шатунов відпочивав із друзями та пив пиво. Близько 23:00 музиканту стало зле – він скаржився на проблеми із серцем. Товариші повезли співака до найближчої поліклініки, де медики діагностували гострий трансмуральний інфаркт міокарда. Там артиста намагалися привести до тями, але потім викликали "швидку", щоб доправити його до реанімації. У кареті серце Шатунова зупинилося, але його запустили знову. Співака встигли довезти до клініки, де він і помер.


Зауважимо, Юрій Шатунов був солістом гурту "Ласковый май", який був шалено популярним наприкінці 80-х. Колектив прославився хітами "Белые розы" та "Седая ночь". Музиканти давали до 8 концертів на день і понад сорок на місяць. Гурт розпався 1991 року, після виходу Шатунова. Після виходу з гурту Юрій поїхав до Німеччини, де здобув освіту звукорежисера. Згодом він розпочав сольну кар'єру.

У виконавця залишилася дружина, 15-річний син Денніс та 9-річна донька Естелла.

   Нагадаємо, у мережі (щоб побачити - клацніть тут на синій шрифт) показали останні хвилини життя Юрія Шатунова. На відео видно, що співак ледь пересувався та тяжко дихав.

https://t.me/shot_shot/41132

Немає коментарів:

Дописати коментар