понеділок, 10 лютого 2020 р.

Леся Коковська-Романчук: Про китайські новини.

    Розмовляємо з Ігорем, Тарасовим сином, який вже багато років працює в Китаї.
Приблизно половина новин такі: "Китайці створили, китайці збудували, китайці винайшли, китайці.." Третина такі: "Китайські спортсмени перемогли на чемпіонаті світу, Азії, Європи, Австралії, Антарктиди - в усіх видах спорту, які лиш можна собі уявити". Питаю: "А якщо не перемогли?" Такого не буває. Китайці перемагають завжди.

    Останній блок новин - яка гарна китайська природа, які чудові китайські бабусі-дідусі в позі лотоса на тлі китайської природи.. В китайському зоопарку народилася пандочка, пінгвінчик, крокодильчик, зайчик, курочка ряба.
    А якісь нещастя в Китаї бувають?
    Ні. Ніколи. В Китаї нікого не вбивають, не гвалтують, ніхто не краде. Пожеж та інших лих не буває взагалі. Ну, хіба часом, зрідка.. і майже без жертв.. Ну, десь там якийсь вірус.. Але вся нація встала на боротьбу - організовано, всі як один. Вражає.
    Отак виховується нація впевнених у собі, силі своєї країни і своєму завтра людей.

    Ото один із секретів китайського економічного чуда.
    Скажете, радянщина? Та так воно, трохи є.
    А Г+Г краще?
    Г+Г - це інформаційний тероризм. Це терористична організація, яка цілеспрямовано й організовано насичує повітря України негативом. Мета - загнати людей в депресію, зробити злими і невпевненими, змусити не любити свою країну, підозоювати людей навколо в усіх гріхах, а отже - сіяти розбрат і недовіру.
    І це систематично і цілеспрямовано роблять майже всі теле- і радіо, а також інтернетканали. Навіщо? А не люблю я банальних відповідей на прості запитання. Самі знаєте.


Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001482611570&__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARAAC-5VZifhVNLYlHtZcMw289i9vS1VyhNFPEuoefRu_pQCnNpqHpgSukIiIfh68ZtqkMenbG2r3oGt&hc_ref=ARRSGS3DKBRZVpM1DQpYJu8Bnh6x4gvlHMAzmLmNwsjZV8K-UIKg432SkRDzXDtBOUQ&fref=nf

Немає коментарів:

Дописати коментар