пʼятниця, 8 березня 2019 р.

Мирослав Бойчук: Мене часто запитують щодо оцифрування та реставрації аматорських кіно та відеозйомок.. Відповідаю.

    Виконавець: Бойчук Мирослав Петрович. Івано-Франківськ, вул. Ст.Бандери №6, кв.2.
Після попереднього узгодження щодо замовлення, касети та плівки надсилати через Нову пошту.
Нова пошта Виконавця. На посилки вагою до 15 кг. Відділення № 32, Івано-Франківськ, вул Шевченка №8.

    Порядок виконання замовлення:
Замовник надсилає на вищевказану адресу кіно (відео, аудіо, фото) матеріали. В посилку вкладає інформацію про те, як назвати файли (Відеоархіви родини такої... Дитинство ... Весілля... Ювілей...) Дату зйомок, Географію (місто, село, країну) зйомок. Інші дані за бажанням замовника.
Замовник вказує на яких носіях здійснити виконання замовлення: записати на диск вказати кількість копій), флешку, яка має бути порожньою (попередньо узгодити її об'м), надіслати через файлообмінник (вказати електронну адресу, куди надсилати посилання).
Замовник вказує інші побажання.Виконавець, після отримання відеоносіїв, протягом 3 днів визначає обсяг та вартість виконання
    Замовник узгоджує остаточну ціну та термін виконання замовлення із замовником.Після виконання замовлення замовник отримує про це особисте повідомлення.
Готове замовлення надсилається на адресу відділення Нової пошти Замовника.
Замовник перевіряє якість його виконання (при собі треба мати будь-який відтворюючий пристрій) і, переконавшись у його належному виконанні, тут же, у відділеннні Нової пошти здійснює перерахунок коштів на прізвище Виконавця замовлення.


Шановні замовники, прошу надіслати мені необхідні для виконання замовлення вищеназвані дані. Не забудьте також вказати своє Прізвище, ім'я та по-батькові, свою адресу, телефон та адресу вашої Нової пошти.
   
Мої телефони для узгоджень та уточнень: 
050 9091572  та 067 3721314. 
Електронна пошта: BMPKINO@UKR.NET

Немає коментарів:

Дописати коментар