понеділок, 10 грудня 2018 р.

Марія Дзюба: А тепер про нашу феноменальну здатність забувати...

ПРИВІТ! Давно з Вами не розмовляла, друзі і недруги! Так, і недруги теж, бо у фБ ми різні, як і в реальному житті. Інакше не буває…
Останні події, особливо ВОЄННИЙ СТАН, давно мною очікувані. Тай не тільки мною. Чимало народу постійно обмовлялися на ФБ, що ВС порошенко тримає саме на передвиборний момент, коли зрозуміє, що рейтинг на піввершка від горшка. За цей час лише потрібно було знайти привід, аби зконструювати СИТУАЦІЮ, яка б пасувала саме до ВС.

Так, порошенко зараз діє ПРАВИЛЬНО згідно ситуації, що виникла. Він все дуже чітко прорахував: ні Європі, ні Америці не сподобаються дії росії, які порушують міжнародні правила поведінки на водних просторах. Це обурить обов’язково і майже всіх. Раніше наші судна переправлялися сухопутньо. Чому останнім часом, знаючи непередбачуваний норов росії, конче спотребилося йти на ризик з людьми і суднами, переправляючи їх морем? Росії, навіть попри санкції, завжди було наплювати на будь-які міжнародні правила і закони, чим (як виникає підозра) хитрий і підступний маніпулятор порошенко і міг скористатися в потрібний САМЕ ЙОМУ момент. Ще б!!! Серед тих, двадцяти чотирьох захоплених ще таких юних моряків (щастя, що хоч залишилися живими!) немає рідного синка!!! Зате лаври вже сиплються, навіть від окремих тих, хто раніше дивися на все доста тверезо.
Хоча, тут дуже двояко виглядає, бо вперто проступає запитання: чому попередньо росія наші кораблі тим самим шляхом пропустила без проблем, а цього разу вдалася аж до збройного нападу? Що їй заважало стріляти тоді? Чим ТОЙ раз відрізнявся від ЦЬОГО горезвісного разу??? Це надто серйозні дії навіть для росії, аби мати під собою ГОЛЕ МІСЦЕ, знаючи, що без обурення світової спільноти не обійдеться. Важко віриться, що росія на голому місці хотіла нарватися на нові санкції. Тому все це змагає до непростих роздумів.
ТАК, ця ситуація, направду, не могла не сконсолідувати довкола України світові погляди, аби висловити Україні підтримку, а росії – фе, як і не могла не нагадати про українську ситуацію всім, кому вона вже на світовій арені набридла та почала відсуватися на третій план. Це все добре. Але дууууууже ДИВНО, що цьому мав підіграти саме путін!!!!! Тому, НЕДОБРЕ і навіть НЕБЕЗПЕЧНО тільки те, яким чином, за яких обставин і коли саме цю ситуацію, навмисно запущено. Якщо ця підозра не марна, то буде дуже гірко, що так багато людей купилося на чергову аферу, докладаючись до того рейтингового півверша від горшка порошенку.
Звичайно, мислити аналітично може меншість. Більшість хоче пафосного замилування і так званого «меншого зла». Але зло завжди добром прикривається, щоб приховано і підступно розростатися. А як втратити ТРОН, то можна втратити й багато чого іншого і дай Боже, аби не волю. Адже за плечами вражаюча корупція, більше мільярда кредиту взятого порошенком в «Укрексімбанку» і ще десятки мільйонів в інших банках, які цей цинік не бажає повертати, бо вскочивши в президентське крісло, заставив суди грати під свою дудку – кредити і відсотки з незаконних причин на десятиліття і більше відтерміновуються, хоча бізнес гаранта купається в прибутках, а там і банки по-одному-золотому оголошуються банкрутами – то ж нІкому буде повертати…
Якось натрапила на допис «Петре Олексійовичу, ідіть» талановитої дитячої письменниці Л. Ніцой, свідомої українки-патріотки, яку армія порохоботів і раптово навернених ситуацією закидали матюками і всілякими образливими епітетами. Серед них знайшла й знайомих побожних людей, які в захваті від Томосу на який президент підсів аж на 5-й рік війни саме перед виборами!!! Раніше Томос був йому, диякону РПЦ, до фені. Допис Ніцой сприйняли вкрай поверхово. Насправді письменниця мала на увазі, аби порошенко надалі не балотувався, а просто знайшов в собі бодай краплю гідності піти по завершенні свого терміну.
Якщо можна так талановиту відому українську письменницю християнам обкиринити за її думку, то хочеться навести приклад: наш національний світоч і геній Т.Г. Шевченко назвав Церкву – ДОМОВИНОЮ, а ви, шановні, в ній ревно молитеся за Україну. Думка чи, швидше, пророцтво Шевченка, що по-справжньому вільна Україна постане тільки тоді, як ця домовина розвалиться, нікуди не ділися і прочитуються й нині. Виходить всі, хто обматюкали і обкиринили Ніцой за її думку, ось так можуть – і Шевченка. ХТО почне перший?
Часто чую-читаю: путін заявив: «будь-хто тільки не порошенко!». Отже, все ясно – на наступний термін тре’ знову порошенка!
Звідки така легкість потурання шановні раптово навернені і порохоботи? Чому не даєте таким цинікам і покидькам як ху…ло і потрох бодай суттєвіше потрудитися, аби вигадати більш складні прийоми для впливу на вас? Їм доста лише запустити між вас сущий примітив, який завжди працює навпаки: падло на падло наїжджає, а масовий НАЇВ стає своєму падлу в оборону! Бо ж наш! І всі хором: О! путін порошенка не любить, тре’ за порошенка стояти!
А ви чекали, що путін розсиплеться компліментами про порошенка, аби ви його зненавиділи???
НАДІЮСЯ, мені тут вдалося звернути вашу увагу на виворіт даної маніпуляції, яка давно і успішно використовується в політичних технологіях. Чи вам мало подібного у нашій Верховній Раді, коли депутати для народу на камеру, вибачте, обсирають одне одного, навіть б’ють одне одному пики, а за лаштунками дружать, куМляться та куБляться???
А тепер про нашу феноменальну здатність забувати, висмикуючи тільки так звані основні заслуги порошенка.
БЕЗВІЗ. Так, порошенко ліз зі шкури, аби той безвіз українцям дістався. Якщо, хтось гадає, що порошенко так дбав про українців, то уявіть собі, що було б з порошенком в Україні, якби він зі шкури в цьому випадку не поліз і безвізу нам би не дали при українських зарплатах, пенсіях, податках і цінах на комуналку, на товари, на навчання, на медицину і т.д.??????? Уявили?
Він, мабуть, теж уявляв. Те його рейтингове піввершка було б уже під горшком. А сам він -- в Ізраїлі, якщо живим. Тому, нафіг з країни усі здорові та придатні! -- І дайош інвестиції, тримаючи на плаву своїх дітей, батьків, армію і економіку в цілому! Файне підживлення ТЕРПІННЯ мас, нє? Є куди масам вступитися, аби не заважати владі красти; не думати про державу, а зосередитися на власному виживанні (навіть певному достатку!) ну і коли що -- випустити «пару» в соцмережах та віднести лепту на Боже, бо така Його на все оте воля.
АРМІЯ. О тут цілий арсенал «добра» від порошенка! І тенхніка, що продається власній армії в тридорога, яка витримує шлях на передову, а там одразу стає на ремонт, зате сучасні танки -- на продаж за кордон! І постійне «не стріляти! Тільки у випадку загрози життю». Бійці на передовій, шоковані таким розкладом, кажуть: «А в якому це «випадку загрози життю», коли той випадок постійний?! Там же не хулігани з рогатками для горобців!». І, звівсно, не діти депутатів та чиновників гинуть, захищаючи батьківщину! У них під час війни райські забавки, райські відпочинки, найпрестижніші закордонні виші, попри оспівано-реформовану освіту в Україні.
Багато можна наводити, але найбільший шок від 6-ти СКЛАДІВ з боєприпасами, які вибухнули за час президентства порошенка. Ну вибухнув перший, ну – другий, ну – третій… Мав би комар уже не пролетіти в певну зону наступних!!! Але коли, наприклад, на всю країну, маючи народ і решта світу за сущих ідіотів, звучить причина вибуху: «ДОВКОЛА СКЛАДУ НЕ СКОСИЛИ ТРАВУ!!!!!!!!!!!!!», я розумію, що головнокомандувач – зрадник і покидьок разом з усім генералітетом, кількості якого дивується навіть Америка! Таким чином армію не ОЗброюють, а РОЗзброюють. І це – під час війни, коли ще більшої загрози постійно сподівалися і раптом перед самим носом виборів таки побачили!
Доплюсуйте йому тут аферу Роттердам+; недоторканних ахметова, ведмедчука і іже з ними; «КОТЛИ», коли хлопці волали про допомогу – було не до них, бо готувався помпезний парад; а після наступного -- за брехнею порошенка всі вийшли живі здорові разом з технікою; залякуваних, переслідуваних, убитих активістів, журналістів; офшори; безперешкодну втечу з країни сепаратистів і всякого іншого штибу зрадників і ворогів; тисячі добровольців за гратами; призначення на надважливі державні посади кумів, колишніх регіоналів; мільйонні зарплати і премії держчинів в умовах війни; повну безкарність за корупцію, за вбитих на Майдані.
Доплюсуйте також гроші януковича, виведені саме через банк порошенка; блокування електронної перевірки чиновницьких декларацій; брехливу декларацію самого порошенка, де не вказана вілла в Іспанії і хто-зна що ще; відсутність справедливого судочинства в державі; катастрофічне вирубування і вивезення лісів з України; нечуване в світі бурштинове свавілля; поліцію, яка оберігає владу від народу і не втручається в очевидні злочини влади супроти людей; нарощування торгівлі з росією в умовах війни; визнання України найбіднішою країною Європи… і т.д. й д….
МОВА І ВІРА. А тут і казати нічого – голий відвертий піар. Цими двома речами тільки лінивий перед виборами в Україні не користувався. Яка може бути віра і мова в людини, яка нарощує свої статки на крові під час війни і решті провладній сворі не боронить?
До речі, старанно замовчується ПОЗОВ супроти Президента і правоохоронців за виготовлення фіктивних документів на вигадані імена для президента і його сім’ї (що є кримінальним злочином) на час таємного виїзду за кордон на райський відпочинок. Тягнеться час, щоб забулося… Привалилося наступною навалою ШОУвибриків влади.
Ви уявляєте собі подібне у будь-якій цивілізованій країні, аби з незаконної волі Президента злочинно виготовлялися фіктивні документи на цілу сім’ю, аби сховатися від власного народу???????????? Мабуть порох єдиний з Президентів, хто таке втяв у сучасному світі, маючи свій народ десь…
Щось дуже знайомо-рашистське і заразне проступає в умах тих, хто прощає порошенеку вищенаведене. Так люблять в раші путіна. Незважаючи ні на що…
Невже виплекаємо власне ху…ло????????????? Чи вже… ??????????????

Немає коментарів:

Дописати коментар