середа, 25 квітня 2018 р.

Мирослав Бойчук: хто буде будувати майбутнє в країні, в якій нема майбутнього?

От плачуть наші висококоритні про те, що в бюджеті нема грошей пенсіонерам. Економіка, мовляв, вмирає, бюджет порожніє, старого населення стає більше, а молодого менше. Таким чином вони самі визнають, що в країні, а значить і в їх діях щось не те.
Спробую відповісти сам собі лише на одне із тисячі запитань на цю тему: Чому в нашій країні нема молодого працездатного населення і з кожним днем воно скорочується? Та тому, що нашими "борцями за всенародне процвітання", зроблено все для того, щоб його (працездатного будівельника процвітаючої незалежності) і не було. Не буду розшифровувати слово "все", бо не люблю довгих постів. Скажіть мені, хто буде будувати своє майбутнє в країні, в якій нема стабільності і навіть не проглядається те багатообіцяне щасливе майбутнє, в країні, в якій висококоритні керівники по розбудові того майбутнього вже самі давним-давно забезпечили своїх відприсків всіма можливостями будувати своє особисте майбутнє не в тій країні, якою вони правлять?... Питання, як на мене, риторичне.
Є передбачення, що найближчим часом молоде населення незалежної скоротиться ще на приблизно 2 мільйони. Це означає також, що зменшаться і потреби на всі вироблені товари. Непотребом стане частина квартир, шкіл, садочків, продуктів харчування ітд., ітп. А значить,- непотребом стане і частина людей, які це виробляють. Тож, не маючи роботи і вони змушені будуть шукати щастя десь інде. Ось таке замкнене коло виходить. Один ланцюжок тягне за собою ще з десяток. Незалежніємо, панове.

Немає коментарів:

Дописати коментар