середа, 7 березня 2018 р.

Нам вдалося знайти відео, яке свідчить, що Рибка не просто повія... (+ВІДЕО -дітям до 16)

   Впевнений, що і російські слідчі знають про існування і бачили це відео, але чомусь називають його "героїню" м"яко: "дівчиною легкої поведінки". 
   Так само обхідливо поступили і українські журналісти, роблячи сюжет про сексуальний шкандаль в російському політикумі. А насправді ж Рибка - це звичайна порнозірка. Не вірите,- подивіться самі.

Ось на яке відео Насті Рибки та її тренера Алекса Леслі ми надибали у безмежній павутині Інтернетпростору... Ми зробили цю нарізку, вибравши  найбільш безневинні кадри з того, що викладено в загальнодоступній мережі. Зрештою, в цьому викладі ми переслідували іншу мету - показати, що сучасна політика з кожним роком стає все бруднішою... і не тільки в Росії:


До теми:
У лютому 2017 російський опозиційний політик Олексій Навальний розповів про чергове антикорупційне розслідування.

Його фігуранти – мільярдер Олег Дерипаска, віце-прем’єр російського уряду Сергій Приходько і така собі – Настя Рибка. Реакція влади була блискавичною. Сайт Навального заблокували. А дівчина з білоруської провінції стала відомою на весь світ.

Про таке ще два роки тому Анастасія Вашукевич і мріяти не могла. Це справжнє ім’я Насті Рибки. Вчителька біології за освітою –  працювала менеджером з продажів.

літку 2016 Рибка вже плаває на яхті, яка належить мільярдеру,біля норвезького узбережжя.
Рибка із Бобруйська стала героїнею телешоу та жовтої преси. Написала книжку – Довідник із зваблення мільярдера.
Колишній працівник українських спецслужб Сергій Костира переконаний, в цій історії не обійшлось без ФСБ Росії.
Опозиціонер виявив на яхті поруч з олігархом і дівчиною легкої поведінки, російського чиновника найвищого рангу.
Ще одна версія – хотіли підмочити репутацію самого Дерипаски. Тому і з’явилась порція компромату від бізнес-конкурентів.
Любов до полунички російських урядовців – історія не нова. Сексуальні скандали поховали кар’єру багатьох політиків і чиновників.
Юлія Балюк – адвокат – має серед клієнтів не лише VIP, а й дівчат, які їх обслуговують.
Настя Рибка теж продемонструвала, що не ликом шита.  Звернулася до самого Путіна.
За збігом обставин, коли розгорівся скандал, Настя була вже за межами Росії. Зараз вона у Таїланді, де разом зі своїм секс-гуру проводить тренінг із зваблювання чоловіків. А ще придумує сценарії для майбутніх фільмів на інтимну тематику.
Нагадаємо, Олексій Навальний і його Фонд боротьби з корупцією 8 лютого звинуватили в корупції віце-прем’єра уряду і главу апарату Білого дому Сергія Приходька. За їхніми даними, чиновник провів мінімум три дні на яхті мільярдера Олега Дерипаски біля берегів Норвегії в компанії дівчини з ескорт-сервісу.
Олексій Навальний і його Фонд боротьби з корупцією 8 лютого звинуватили в корупції віце-прем’єра уряду і главу апарату Білого дому Сергія Приходька. За їхніми даними, чиновник провів мінімум три дні на яхті мільярдера Олега Дерипаски біля берегів Норвегії в компанії дівчини з ескорт-сервісу.
Доказом тому став Instagram однієї з дівчат – Насті Рибки – там знайшлися фотографії бізнесмена і російського чиновника.
Суть скандалу в тому, що в липні 2016 року – Пол Манафорт, який тоді очолював штаб президента Дональда Трампа, запропонував Дерипасці “приватні брифінги” щодо невстановленого кола “цікавих питань”. А через місяць після цього до Дерипаски на яхту в обстановці суворої секретності прибув заступник голови російського уряду, віце-прем’єр Сергій Приходько – поговорити про відносини зі США. Що не могло не викликати інтересу у британських журналістів, які не без причин почали шукати зв’язок між брифінгами в форматі “Дерипаска-Манафорт” і зустрічами Дерипаски з Приходьком щодо відносин Росії з США.
Таким чином існування ланцюжка “Манафорт-Дерипаска-Приходько-Путін”, який дуже цікавить американських слідчих у справі про втручання Росії у вибори США, отримало нові, досить переконливі докази.
Пізніше модель Настя Рибка (Анастасія Вашукевіч), яка називає себе мисливцем на олігархів, пригрозила бізнесменові Олегу Дерипасці заявити в поліцію про зґвалтування.
Як стверджує Рибка, на яхті Дерипаски сталося групове згвалтування. За її словами, щоб вона “не втратила честь і достоїнство”, мільярдер повинен на ній одружитися:
– Або я напишу заяву на згвалтування групове і домагатимуся того, щоб і він, і його друг прийшли на Пусть говорят і розповіли, як усе було насправді.
Втім, деякі користувачі не повірили в щирість дівчини з ескорту, а через якийсь час вона опублікувала вже інше відео, в якому заявила, що це був “жарт”.
=========================

Настя Рибка чекає на суд у СІЗО в Таїланді








У Таїланді блогери Алекс Леслі та Настя Рибка очікують суду в слідчому ізоляторі за проведення незаконного секс-семінару. У мережі з’явилося відео із затриманням “секс-інструкторів”.
Алекс Леслі та Настя Рибка були серед десяти “секс-інструкторів” затриманих у Паттайї, передає ТАСС із посиланням на джерело в правоохоронних органах.
– Усіх затримані зараз у слідчому ізоляторі, чекають на суд, де їм офіційно висунуть звинувачення, – повідомило джерело.
Місцеве законодавство передбачає покарання за незаконну роботу на території королівства у вигляді позбавлення волі до двох років і/або штрафу в розмірі до 100 тис. батів (близько 86 тис. гривень) і депортацію.
Нагадаємо, Настя Рибка потрапила у скандал із віце-прем’єром російського уряду і главою апарату Білого дому Сергією Приходьком, коли була помічена з ним на яхті мільярдера Олега Дерипаски.

Немає коментарів:

Дописати коментар