неділя, 3 грудня 2017 р.

Алексей Кучеренко: после вчерашнего эфира "Народ проти" апгрейдили машину...

    У суботу, 2 грудня, скоєно напад на автомобіль екс-міністра ЖКГ України Олексія Кучеренка. Власник постраждалого авто пов’язує інцидент зі своїми вчорашніми резонансними заявами в ефірі великого політичного ток-шоу «Народ проти» з ведучою Наташею Влащенко на телеканалі ZIK.

    Про скоєний сьогодні напад на свій автомобіль Олексій Кучеренко повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.
    «Учора в ході ефіру пані Наталі Влащенко «Народ проти» було озвучено дуже багато об’єктивних, фахових і професійних звинувачень з приводу так званої тарифної політики уряду і сьогоднішньої влади, включаючи президента, які були прямо фальсифіковані, як тарифний геноцид. Більше того, саме опитування в ході ефіру показало те, що люди врешті-решт розуміють, яку економічну обґрунтованість вони мають, що це виключно змова олігархів, монополістів та влади в плані фінансового грабежу населення.
    Я, як один зі спікерів цієї програми, висловив фактично все те, що казав останні декілька років, моя позиція не змінюється. Немає ніякої тарифної політики, є виключно обслуговування монополістів з боку так званих ринкових регуляторів і уряду. І за ними всіма стоїть одна особа. На жаль, це президент України. І так сталося, що сьогодні раптом у мене, автолюбителя з 40-річним стажем, в моїй машині 2006-го року Toyota Prada на стоянці, на якій я сто разів за останні три роки ставив машину, раптом розбили вікно, порізали шину... У мене нічого не було в машині, нічого не вкрали... Я не хочу зараз робити якісь висновки, казати взагалі про криміногенну ситуацію в Україні. Всі і так розуміють, що сьогодні відбувається. Просто у мене
ж не те, що гіпотеза, а навіть така версія достатньо очевидна, що це не випадковість – вчорашній ефір і сьогоднішня реакція. Вчора я критикував і схему «Роттердам+» пана Ахметова, і «Нафтогазову» схему пана Кобелєва й Гройсмана, і тарифні проблеми пана Кличка і Пантелєєва... Хай там що, очевидні речі будуть рано чи пізно встановлені і справедливість також. А такі методи просто смішні і надто дитячі», – коментує екс-міністр ЖКГ Олексій Кучеренко.
    Нагадаємо, темою вчорашнього випуску ток-шоу «Народ проти» з Наташею Влащенко був «Тарифний геноцид: Як дожити до весни?». Гості ефіру шукали відповіді на запитання, чому високі тарифи не гарантують високої якості послуг, які чинники впливають на ціну комуналки, кому належать підприємства, що надають комунальні послуги та як уникнути непрозорих схем у сфері житлово-комунального господарства.

  Звертаємо увагу на те, що в суботу, 9 грудня, в ефірі телеканалу ZIK відбудеться прем’єра соціального проекту «Злий дім», присвяченого проблемам житлового-комунального господарства країни і ведучим якого стане екс-міністр ЖКГ України Олексій Кучеренко.

Джерело: http://zik.ua/news/2017/12/02/na_avto_eksministra_zhkg_kucherenka_skoieno_napad_cherez_zayavy_v_efiri_tokshou_1218347
======================================================
З коментарів на ФБ:
Татьяна Санд · 
Олексію, влада пішла по бєспрєдєлу. І це тільки початок, повірте! Чим ближче до виборів, тим дії влади будуть ще більш кримінальними. А ваша лідерка закликає народ сидіти тихо по норах і чекати виборів... Це виглядає смішно і викликає когнітивний дисонанс. З однієї сторони, ви і ваша партія розказуєте про безпрєдєл влади, про страшенне зубожіння народу, як ніколи... а з іншої - закликаєте сидіти тихо і чекати виборів... хочеться спитати: ви здуріли? Чи ваша лідерка надіється, що народ виповзе зі своїх нор і принесе їй президентство на тарєлочці з голубим краєчком? Не смішіть! І нехай не вводить вас в оману першість вашої партії на місцевих виборах. Бо це - від безальтернативності. Ви повинні це розуміти. На виборах президента і парламенту такого не буде. Навіть якщо Тимошенко буде першою, то влада порахує інакше. Або скажуть, що втрутилася росія, бо тимошенко є найкращим партнером для путіна. І вибори скасують. А сидячи зараз тихо рудою мишкою, годі надіятись, що люди вийдуть захищати вибір бабусь. А таких активних членів її партії, як ви, влада знайде спосіб нейтралізувати. Не сумнівайтесь. Сто років тому українські політики вже просрали Україну, бо ніяк не могли вирішити, хто з них найкращий гетьман. Історія повторюється. Але, якщо тоді більшовики загребли Україну. І вона збереглася більш-менш цілісною. То тепер Україна просто розпадеться. Все йде до того. Треба бути сліпим, щоб цього не бачити. А вашій лідерці затьмарило розум нестерне бажання стати президентом. І вона, відітє лі, не хоче ні з ким об'єднуватись... Але ж не обов'язково об'єднуватись. Обов'язково - підтримувати акції протесту. А інакше такі напади на авто, будинки і інше ваших однопартійців будуть частішати. Не забувайте, що порошенко- не тупий яник. Він - хитрий і підступний. Донесіть цей посил до вашої лідерки. Відсидітися тихенько рудою мишкою не вийде! Це перше. І ще одне. Не менш важливе. Знаєте, що люди кажуть? Прості люди і там, де ваша лідерка не буває? Кажуть, що Ахмєтов дав грошей на "опозиційність".. ...

Немає коментарів:

Дописати коментар