понеділок, 19 червня 2017 р.

Не має значення, де це знято... але наверх вилізло все гівно нашої державної системи.

   Сьогодні випадково натрапив на відео, зняте в місті Куп"янськ. Після його перегляду я вже не міг відірватись від інших відеозакидів, знятих в цьому населеному пункті. "Був вражений" - це буде дуже м"яко сказано. Тому вирішив запропонувати це відео і вам. Але попереджаю, якщо у вас є якась термінова робота,- перенесіть цей перегляд на інший час, бо свою роботу сьогодні ви не будете мати часу виконати. Часу не вистачить.

   Але для початку інформація з вікіпедії: Ку́пянск, в XVIII веке Купенск (укр. Ку́п'янськ) — городКупянский городской советХарьковская областьУкраина.
   Население по данным Государственного комитета статистики Украины на 1 января 2015 года составляло 29 057 человека. Третий по величине город области и административный центр Купянского района, в который сам город не входит.
   Является административным центром Купянского городского совета, в который, кроме того, входят посёлки городского типа Ковшаровка и Купянск-Узловой.
   Не має значення, де це знято. В одному місті, завдячуючи його громаді (і конкретного активіста), наверх вилізло все гівно нашої державної системи. Чи, можливо, ви думаєте, що це тільки у Куп"янську така ситуація, а у всіх інших містах України все нормально.
   Тільки боюсь, що Активіст Богдан, який організатором всіх акцій, знятих на відео, повторить долю учасників деяких ДТП в Україні...
 

Для тих, хто хоче побачити всю добірку, надаю посилання на канал:

Немає коментарів:

Дописати коментар