субота, 23 квітня 2016 р.

Юрій Дерев'янко: Петро Порошенко хоче зберегти існуючу систему в Генпрокуратурі - це вже очевидно.

Світлина від ВОЛЯ.



















Він не проводить конкурс на посаду Генерального прокурора, якого вимагала і громадськість, і ми, як партія ВОЛЯ.
Ми розцінюємо це як ніщо інше як бажання залишити в такому стані прокуратуру та законсервувати нереформовану прокуратуру.
Той стан речей, який є в прокуратурі, влаштовує Президента повністю.Ніяких шансів на оновлення прокуратури сьогодні немає, якщо немає політичної волі.

Як приклад - справа проти мера Вишгорода - Олексій Момот, справу якого ‪#‎ГПУ‬ досі не передала в Національне антикорупційне бюро, хоча це його підслідність.
Yuriy Derevyanko / Юрій Дерев'янко разом з вишгородськими депутатами, головою РДА Олександр Горган та активістами були у заступника генерального прокурора ще в понеділок з проханням змінити підслідність та передали в ‪#‎НАБУ‬ справу щодо затримання начебто на хабарі мера Вишгорода.
Нам пообіцяли до кінця понеділку прийняти рішення - сьогодні вже субота. Ви думаєте, до цього часу змінили рішення про підслідність? Ні. Ви думаєте до цього часу було ухвалено рішення на рівні Генеральної прокуратури? - Ні!
Це абсолютно сфабрикована справа.
"Це свідчить про те, що всіх влаштовує, коли такі замовні справи відкриваються, коли за однією заявою можна кинути людину за грати, яка 6 гектарів землі повернула за 3-4 місяці в міську власність. Коли вилучили сервер Держгеокадастру, щоб наступні землі не повернули напевно", - заявив Юрій Дерев'янко.

Немає коментарів:

Дописати коментар