неділя, 3 квітня 2016 р.

Суспільство Вимагає Визнати Прожитковий Мінімум У Розмірі 1330 Грн. ГЕНОЦИДОМ Українського Народу

На офіційному сайті інтернет-представництва Президента України з'явилася електронна петиція з вимогою визнати прожитковий мінімум геноцидом українського народу.
Автор петиції: Ширяєв Євгеній Іванович

Если Украина движется в Европу, повышая тарифы до уровня европейских, значит нужно повышать, соответственно, и зарплату, налоги от которой будут поступать в бюджет. Деньги от семейных покупок будут оживлять экономику, возвращаясь прибылью предприятий. Люди смогут потратить на саморазвитие: спорт, театры. Дети начнут хорошо питаться...
Правительство и псевдо-экономисты нам говорят, что у нас низкая производительность труда, плохое качество товаров. Скажите-ка, НЕуважаемые чиновники, разве у нас ядовитая пищевая промышленность, для вас плохо готовят в ресторанах или у вас есть нарекания к грузоперевозкам (грузы теряются, едут месяцами), может, у нас некачественная, бракованная электроэнергия?! 
Если нет, тогда работники, как минимум, этих отраслей должны получать на уровне европейцев!
Хватит врать! Хватит воровать! Хватит убивать свой народ!
На даний момент петицію підтримало 550 осіб з 25000 необхідних.
Джерело: http://ukrainian.co.ua/index.php/uk-ua/suspilstvo/item/731-suspilstvovymahaievyznatyp
===========================
До теми:
http://www.auv.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=68:2009-11-28-18-49-18&catid=46:2009-03-29-22-35-33&Itemid=82

Сучасний тихий геноцид проти українського народу
Продовження. Початок в №5-10. 
 Інформація оновлена 21.02.2016.


 У попередніх номерах журналу ми вперше в Україні заговорили про геноцид не 30-х років, а нашого сьогодення.
Назва «тихий геноцид» не випадкова. Вона пов’язана з тим, що сьогодні у відкриту ніхто нікого не вбиває, не відбирають останній кусок хліба, не висилають в товарних вагонах до Сибіру, але те, що робить потихеньку наша влада протягом усіх років незалежності схоже на дії спрута, який поступово душить щупальцями свою жертву.
Сьогоднішній геноцид впроваджується в життя по багатьом напрямкам. В попередніх публікаціях говорилось, що одна із складових тихого геноциду – це повільне і непомітне знищення населення за рахунок створення умов для безперешкодного використання фальсифікованих хімічних препаратів. Саме завдяки безвідповідальним діям Уряду та більшості ненажерливих депутатів усіх партій без виключення наша держава стала світовою помийною ямою нарівні з Африканськими країнами.
Друге направлення – це створення умов для вживання населенням України геномодефікованої продукції. 2,5 роки тому попередній Уряд і депутати Верховної Ради України дали зелене світло для проникнення із-за кордону та вироблення в Україні геномодефікованих продуктів, чим нанесли значної шкоди здоров’ю мешканцям країни. Коли проводилось опитування серед урологів і сексопатологів про вплив таких продуктів на чоловічу потенцію, то один із докторів сказав так, що він би з задоволенням кастрував би членів Уряду та депутатів Верховної Ради, які сприяли та логбували просовуванню геномодефікованих продуктів на терени України.
Кастрація – це доволі сурове покарання, але на думку багатьох людей більшість депутатів заслуговують такої кари.
Звичайно, застосування фальсифікованих засобів захисту рослин та споживання геномодефікованих продуктів наносить значної шкоди здоров’ю людей, але ще більш вражаючі наслідки тихого геноциду ми отримуємо від медичного обслуговування населення.
Я неодноразово був свідком того, коли лікарні не мали навіть найпростіших і найнеобхыдныших ліків, щоб допомогти хворому, якого доставила машина швидкої допомоги. Мені самому доводилось о першій годині ночі їздити по нічним аптекам столиці в пошуку доволі простих і далеко не дефіцитних ліків. А що, якщо з хворим ніхто не приїде до лікарні чи не буде необхідної суми грошей? І хто придумав такі машини швидкої допомоги (таратайки), коли хворого везуть на задній осі, де так трясе, що і з здорової людини усе вивертає? Навіть небіжчик не заслуговує, щоб його возили в таких умовах.
Я не бажаю нікому і в тому числі і Юлії Володимирівні хворіти, але хотів би, щоб вона разом зі своїм міністром хоч один раз просто проїхала на місті хворого.
А що твориться з фальсифікатом ліків? Люди платять величезні гроші не маючи впевненості в тому, що вони придбали. На сьогоднішній день фармакологічний бізнес приносить значно більші прибутки ніж продаж наркотиків чи зброї. Це на стільки вигідна справа, що скоро кількість аптек зрівняється з продовольчими магазинами. І ще в когось вистачає совісті говорити про збитковість аптек. Мітингуючи, вони не хочуть відмовитись від надприбутків.
А які ціни на найпростіші операції? Серед жіночої статі найпоширеніша хвороба поліпи, видалення якого коштує 700 грн., а з УЗД і послідуючим лікуванням буде більше 1000грн., при пенсії у інваліда з дитинства третьої групи 544 грн. Я вже не говорю про більш складні операції.
Питання до Юлії Володимирівни і депутатів Верховної Ради, а за що має жити ця людина?
Чи все це не направлений геноцид проти українського народу?
Повністю погоджуюся з Арсенієм Яценюком, який вважає, що якість радянської медицини перевершувала стандарти найрозвиненіших країн світу. Сьогодні всього цього в нас немає. За роки нашої незалежності бюджет охорони здоров’я України в абсолютних цифрах зменшився всемеро. Подарунки й так звані подяки пацієнтів ще якось підтримують функціонування вітчизняної медицини – принаймні це спонукає лікарів ходити на роботу. Крім того, «подяки» за начебто безкоштовні медичні послуги тільки розбещують лікарів. Про клятву Гіппократу в такій ситуації говорити просто смішно.
На жаль, бюджет охорони здоров’я не зводиться до однієї лише зарплати лікарів. Потрібні також медичне обладнання, приміщення для лікарень й ефективна система профілактики захворювань. Профілактикою, до речі, у нас не займаються вже багато років. Наочний приклад цьому епідемія грипу, яка викликана каліфорнійським вірусом і про невідворотній прихід якого було відомо ще з весни. Урядом України та представниками депутатського корпусу серед людей посіяна паніка, що в значній мірі ускладнило ситуацію. Паніка – це найстрашніший ворог і тому не дивно, що в часи війни панікерів розстрілювали, а в звичайних обставинах зневажають та гонять геть.
 – Геть з теренів України!!! – мені хочеться сказати на адресу сьогоднішніх панікерів.
В мене таке враження, що декому з кандидатів в Президенти України ця епідемія грипу як бальзам на душу: дає можливість заробити додатковий рейтинг за рахунок роздачі марлевих пов’язок, відволікти уми людей від педіфілізму серед високопосадовців та складних економічних проблем породжених нефаховим Урядом та депутатами, які переймаються тільки проблемами своїх кланів. Окрім того, переляканим та збіднілим народом легше управляти, «вішаючи довгу локшину на вуха».
На відміну від Уряду і політиканів з Верховної Ради ми не тільки освітлюємо проблеми, а і робимо те, що в силах для редакції.
На сторінках свого журналу в рубриці «Наше здоров’я» ми безкоштовно надаємо інформацію про фітоконцентрати науково-виробничого об’єднання «Екомед», які можуть попередити сотні хвороб. Якби цим фітоконцентратам держава приділяла хоч стільки уваги як редакція журналу «Агросвіт України», то за два-три роки ми б зменшили кількість хворих щонайменше в два рази. Але чи піде на це держава? Мабуть ні, тому що багато представників сьогоднішньої влади, включаючи і депутатів, завдяки хворобам людей накопичують свої власні капітали. І хто захоче втратити мільйони та мільярди, які так легко течуть до їх розтопирених кишень.
Щоб зменшити витрати населення на дорогостоячі ліки сумнівної якості додатково до рубрики «Наше здоров’я» з цього номеру в журналі буде діяти рубрика «Зелена аптека». Закликаємо усіх фахівців, включаючи апітотерапевтів і бджолярів прийняти в ній активну участь.
Те що не хоче робити наша нікчемна влада, можемо зробити ми з вами і на зло авторам тихого геноциду будемо жити довго, не витрачаючи гроші на збагачення фармакологів-мародерів!
Далі буде.
Володимир Тарасюк
 Зі своїми пропозиціями та зауваженнями звертайтесь за тел.:
097-233-91-32, 067-656-59-39,
095-548-05-28, 095-548-06-87

Немає коментарів:

Дописати коментар