середа, 3 лютого 2016 р.

Іван Леньо: Шановні українці підтримайте деокупацію українського ефіру.

    Сьогодні наша ініціативна група зустрілася з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Ми передали спільне звернення щодо заборони російської аудіо та відеопродукціі в українському медійному просторі на час війни міністру МВС. 

    Пан Аваков пообіцяв підняти та озвучити нашу ініціативу на найближчому засіданні Уряду. Також домовилися створити робочу групу із залученням міністра культури Кириленка та представника міністерства інформаціі. Робоча зустріч з профільними чиновниками має відбутися вже наступного вівторка, де ми маємо озвучити наші подальші пропозиціі та напрацювати реальні механізми втілення у життя нашої ініціативи. На мій погляд, розмова з міністром Аваковим була гранично відвертою та конструктивною. У мене особисто оптимізму сьогодні побільшало.
    Шановні українці підтримайте деокупацію українського ефіру. 


До теми:
Вдвічі меншою стала квота українських пісень у радіоефірі. Замість гарантованих раніше 50% національного продукту за новим законом у ефірі тепер має звучати не менше 25% пісень українського виробництва. Хоч новий закон підтримали депутати Верховної Ради, президент, зустрівши опір інтелігенції, замислився і відправив закон на доопрацювання. Якою буде доля української пісні з'ясується незабаром.

Немає коментарів:

Дописати коментар