четвер, 15 грудня 2016 р.

Myroslav Koshyk: "...директор телебачення "Галичина" Ольга Бабій йде..."

Myroslav Koshyk
    З"явилась новина, що директор телебачення "Галичина" Ольга Бабій йде з посади. 
    Читав дуже захоплені коментарі про майбутні зміни на краще. 

    Так, робота цього телеканалу не піддається критиці, a лише заціпленому очманінню від побаченого, але невже ви думаєте, що новим керівником державного бюджетного радянського каналу може стати людина, яка зможе використати величезні ресурси (як на нашу область) "Галичини" для творення сучасного та професійного контенту? 
    Думаю, що по квоті якоїсь БПП чи "Свободи" чи іншого клану на цю посаду призначать якогось ручного сільського бевзя і коломийка в кедах на болоті триватиме.))

До теми:
Сьогодні, 15 грудня, на засіданні комісії облради з питань гуманітарної політики та свободи слова депутати обговорили питання про звільнення генерального директора ОТБ Галичина.
Ольга Бабій звільняється за згодою сторін з 30 грудня 2016 року. Заяву гендиректор написала сама, пише Фіртка.
Члени комісії підтримали винесення цього питання на сесію.
Нагадаємо, нещодавно ОТБ "Галичина" відзначило 25-ліття з часу першого виходу в ефір.
Довідково:  О́льга Миха́йлівна Бабі́й — українська журналістка, поетеса. Заслужений журналіст України. Генеральний директор Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина». Член Національної спілки журналістів України (1975), Національної спілки письменників України. 
Депутат Івано-Франківської обласної ради шостого скликання. Була серед засновників перших осередків Товариства української мови, Народного Руху на Прикарпатті, Собору Духовної України. Активістка Всеукраїнського благодійного фонду «Журналістська ініціатива». Очільниця редакції письменницького журналу «Перевал».

Джерело: http://firtka.if.ua/?action=show&id=122067

Немає коментарів:

Дописати коментар