понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Зірвав у мене з язика...


Кирил Кирилович Кирилов 
   
Давайте вже говорити правду, а не напівправду!
    По-перше ми - дурні, безвідповідальні, нездатні спраймати щось нове, та навчатися, якщо не на чужих помилках, то бодай хоч на своїх.
    Ми брехлива нація! Ми брешемо всім і навіть самим собі, кожного дня. 
    Ми обкрадаємо Україну і сусіда "лоха", кожного дня.

    Ми готові здати, зрадити і продати всіх навколо себе, заради самовигоди і робимо це, майже, кожного дня.Саме 40 мільйонів українців (за виключенням пару тисяч лохів), не сплачують подаків, мутять з субсидіями, отримують гроші в конвертах, підставляють своїх колег, влаштовують дітей за хабарі до учбових закладів, а потім і на роботу, дають гроші ДАІшикам (поліцейським), та іншим інспекціям, щоб не сплачувати штраф за свою провину.Продовжувати писати такі приклади можна безкінечно.    Тому проблема не в тих 450 "прекрасних" людях, яких ми обрали в зРаду, бо вони такі ж як і ми.
Проблема у кожному з нас!
   
Самі наглі, самі матьорі, та самі хитрі українці очолили нашу державу, доречі, з нашою допомогою, та знаючи шо живе всередині кожного, середньостатистичного українця, запропонували правила гри. При яких всі повинні бути брехунами, крадіями, законопреступниками, але при цьому тим матьорим можна буде безкарно красти і красти в рази більше аніж нам.

    І ми погодилися на ці правила! Ми вже більш ніж 25 років граємо у цю гру, вигадуючи солодку відмазку, що винен, або Путін, або депутат у зРаді, або якийсь міський чинуша у тому, що живемо як нелюди, у злиднях, та у розваленій державі.

А вже потім, ми - розгублені, залякані та зневірені.

Немає коментарів:

Дописати коментар