неділя, 24 січня 2016 р.

Ірма Крат започаткувала конкурс для невідомих талантів.

218727549Конкурс для невідомих талантів (аматорів), які дякуючи цій можливості, зможуть показати свою майстерність у створенні відео-кліпів про Україну за часів війни та її незламність перед ворогом!

    Нарешті втілюємо цю ідею у життя за підтримки Міністерства Культури України та спонсорів проекту! Все це робиться задля підняття українського духу та відновлення української співочості та культури у нашій державі! Пісня, на яку ми вам пропонуємо змонтувати кліп, мала б поїхати у 2015 році на Євробачення, та, на жаль Україна за браком коштів відмовилась приймати участь в цьому конкурсі.Тож, в конкурсі мають право приймати участь навіть неповнолітні та іноземці.1. Конкурс починається з 10 січня і триває аж до 14 лютого 2016 року!2. 
    Ви маєте скачати з сайту EX.UA пісню, яка була написана журналісткою Ірмою Крат в полоні і зробити на цю пісню відео-кліп.3. Один учасник конкурсу має право надіслати не більше трьох своїх робіт.4. Свої роботи ви маєте надіслати не пізніше ніж до 23:00, 10 лютого 2016 року на електрону пошту irma84@bigmir.net5. Протягом місяця всі надіслані роботи будуть завантажені на аккаунт в Ютуб під назвою “Конкурс! Україна це моє життя”, та оприлюднені на офіційній сторінці цього конкурсу в Фейсбук з такою ж назвою “Конкурс “Україна, це моє життя!” Знімати нікого спеціально для кліпу не обов’язково, достатньо взяти з інтернету відеоряди під час обміну полонених, відзняті боєві дії українських військових, зустрічі та відправлення військових на фронт, відео працюючих градів, ураганів, снайперів. І так далі.6. Найкращі відібрані роботи будуть показані в одному із кінотеатрів міста Києва.7. Визначати переможців будуть одні із найвідоміших кліпмейкерів, співаків та продюсерів. Але останнє слово буде саме за вашими друзями в Фейсбук. Хто найбільше матиме лайків та перепостів, той і здобуде перемогу!8. Всі учасники конкурсу отримають подяки та маленькі подарунки від спонсорів проекту. Переможець конкурсу отримає грошову премію в розмірі 5000 гривень, поїздку закордон і найголовніше – ВИЗНАННЯ! Його кліп будуть транслювати по Всеукраїнським телеканалам України! 9. Переможця конкурсу буде оголошено на День закоханих 14 лютого 2016 року о 00:00. Бажаємо вам успіху і з нетерпінням чекаємо на ваші роботи!Пісню скачувати ось за цим посланням. 
http://www.ex.ua/view/97365034

 ДО ТЕМИ
    Ірма Крат: Я в шоці! Ще й досі не можу відійти від вчорашньої події. Вщипніть мене, бо хочеться прокинутися, але ж це не сон! 
Мене довго не пускали на сцену на Софіївській площі, бо вивляється моя пісня надто патріотична!
Так от була усна угода, що ніякої на сцені політики, я просто виступила і пішла мовчки. Перед виступом мене ще раз попередили і запитали що я буду говорити на сцені до віступу. Я відразу пояснила, що скажу лише "Слава Україні" і привітаю зі Старим Новим роком. Всі в один голос разом із ведучою почали кричати . " Ні! Ніяких Слава Україні! В нас такого не говорять! Ніякої політики !! " Я сціпила зуби і кивнула головою.
Мій вихід. Мене це так розлютило, що я навмисно декілька разів щодуху закричала в мікрофон Слава Україні!!! За лаштунками куліс почали нервувати і кричати : "Ми ж говорили, що на сцену її випускати не можна !!! Вона знову все зробила по-своєму"
Проспівавши пісню, в кінці мені взагалі вирубили мікрофон, щоб я чого доброго знову не почала говорити!
Зайшовши за куліси на мене відразу наскочила якась співорганізатор разом із ведучою !
- Ви дуже хотіли виступити ! Ми вам дали таку можливість! Ви порушили умови договору! Ми ж вас просили не кричати в мікрофон Слава Україні!
- Я могла б не тільки сказати Слава Україні! А й те, що Порошенко барига, який заробляє на війні !
- Ми б вам відразу виключили б мікрофон. Ви більше в нас виступати не будете ! Ми вас просили всі не кричати "Слава Україні!" Ніякої політики !
- А то ми ще побачимо хто і де буде виступати ! Ви даремно це мені сказали!
І пішла. Дорогою до дому так сварюсь в таксі, що таксист вирішив цей спіч на свій регістратор записати. Я в такому шоці була! Подруга, котра це мені посміла про Україну говорити вообще берега переплутала. Хто її взагалі до мене підпустив знаючи мій характер і мою реакцію на подібного роду заяви? Я до сих пір цього не розумію? Про що вона думала у той час коли це казала у присутності всіх артистів? І артисти мовчали опустивши голови, бо хочуть і далі виступати. А я мовчати не буду!!!!
У зв'язку із даним інцендентом ДУЖЕ прошу Ігор Мосійчук як народного депутата України з'ясувати стільки було Міністерством Культури України та спонсорами виділено на організацію концерту ? Хто дав вказівку всім виступаючим забороняти говорити "Слава Україні"?
Окрім цього вимагаю від МВС Арсена Авакова та голови СБУ України порушити кримінальні справи за статтею сепаратизм проти тих осіб які відкрито проявляють свою зневагу до України! Та займаються шантажем артистів перед виступом!

Немає коментарів:

Дописати коментар